Svamppod

Svamppod


Latest Episodes

Adelns filmklubb #17 – Angry Birds: The Movie
September 24, 2020

Tre inte så arga människor samlas för att prata om Angry Birds-filmen. Ja, tre personer. AFK får för första gången en gäst! Vi dyker djupt in i analyser av Angry Birds ur allt från socioekonomiska, politiska,

Avsnitt 338: Podcaståterkomsten
September 22, 2020

Anna och Ludde tar in celeber återkomst med ingen annan än Tobbefix! Det blir ett fullpackat avsnitt där Ludde SÅKLART spelat brädspel, men också basket och rullbräda. Fel har han också, när han talar om Mario 3D-kollektionen.

Avsnitt 337: Popcorn, buljong eller Coldplay
September 15, 2020

Siri tar sig an veckans podd med flygande färger. Sjukdomssnack är kanske det nya vädersnacket, men ibland så måsten man bara, så enkelt är det. Spelmässigt är det en blandad kompott med både superhjältar, Rouge-Lite och partyspel.

Spoilercast: Mass Effect 3
September 11, 2020

En gång i tiden satte sig Tobbe, Anders med vännerna Bob och Peter och spelade in massiv Spoilercast om hela Mass Effect-serien. Här är åter tredje delen.

En sittning i sänder: Dr. Langeskov, The Tiger, and The Terribly Cursed Emerald: A Whirlwind Heist
September 11, 2020

I detta första avsnitt, låt oss kalla det för Piloten, så har Glenn och Ludde bjudit in Anton Karlkvist, kompositör till Svamppods jinglar, för att spela Dr. Langeskov, The Tiger, and The Terribly Cursed Emerald: A Whirlwind Heist!

Avsnitt 336: Tony Hawk, Turtles och Trackmania
September 08, 2020

Anna, Anders och Niklas poddar järnet! En massa spel, både nytt gammalt och mittemellan. Niklas går mellan de bästa av känslor med hans gamla Tony Hawk-intervju, och ilska när han snacka om Nintendo och Super Mario.

Spoilercast: Mass Effect 2
September 04, 2020

En gång i tiden satte sig Tobbe, Anders med vännerna Bob och Peter och spelade in massiv Spoilercast om hela Mass Effect-serien. Här är åter andra delen.

Avsnitt 335: En man för sin stol
September 01, 2020

Ludde och Matilda tar på sig sina Duo-Hattar och snackar stolar, DC Fandome med allt vad det innebär om Fladdermössmän och Suicid Squad. Det blir också golf i PGA Tour 2K21, Episodbaserade Tell Me Why samt brädspelsnack med Trails of Tucana,

Spoilercast: Mass Effect 1
August 28, 2020

En gång i tiden satte sig Tobbe, Anders med vännerna Bob och Peter och spelade in massiv Spoilercast om hela Mass Effect-serien. Här är åter första delen.

Avsnitt 334: Proffsiga, som vanligt!
August 25, 2020

Med oanade krafter och överraskande briljans dundrar Anna och Glenn in i det 334:e avsnittet där de har förberett ett fantastiskt segment i poddens andra hälft. Innan dess får Glenn prata av sig om de två indiepärlorna Carrion och Spiritfarer och Anna...