Resonator Resonates

Resonator Resonates


Total Hip Replacement om albummet ‘Bliss’ og en aflyst sommer

December 18, 2020
Foto: Kasper Heden Andersen






Hvordan håndterer man en aflyst tour pga. corona? Hvordan omfavner man forskelligheder via sin musik? Hvad er det Aarhus kan som musikby? Og hvordan kan en trommeslagers brækkede arm ende med at ændre musikkens udtryk og karakter markant?


I denne udgave af Resonator Resonates forsøger Victor West Hosbond og Viggo Bandholm Jensen fra bandet Total Hip Replacement at svare på spørgsmål som disse. Jeg tog mikrofonerne med ud til deres øvelokale i Åbyhøj i det ydre Aarhus og tog en snak med dem efter udgivelsen af deres nyeste album ‘Bliss‘, der udkom i oktober 2020, og som kan høres på din streamingtjeneste eller købes fysisk hos din lokale pladepusher.








Hør podcasten i playeren ovenfor eller lyt på din streamingtjeneste nedenfor, hvor du også kan subscribe til Resonator Resonates.






Total Hip Replacement. Foto: Katrine Noer






Total Hip Replacement er et aarhusiansk band, der spiller hvad vi har valgt at kalde for en slags funk reggae. I 2018 udgav de debutalbummet ‘Wonder Why‘ og nu er deres andet album ‘Bliss‘ altså udkommet. Du kan i denne episode høre tre numre fra albummet, hvoraf et af dem bliver spillet live kun for vores skyld! Albummet er 40 minutter langt skåret over 10 numre, så der er meget mere guld at hente ved at købe pladen! Hvor reggae-genren fyldte meget på Wonder Why har de på Bliss dog fået et mørkere udtryk og en mere maskinel og elektronisk lyd. Det klæder virkelig bandet og albummet kan klart anbefales!








Total Hip Replacement er et af de bands, der har brugt rigtig mange timer på at lave det bedst mulige album, og det bør vi støtte – særligt i denne tid, hvor kulturlivet bløder! Vi vil derfor stærkt opfordre til ikke blot at lytte til musikken via din streamingtjeneste, men at købe den på vinyl. Der er bare noget federe ved at eje den musik du holder af fysisk i form af en flot vinylplade. Og hey – så får du altså også en bedre og varmere lyd på vinyl end på et stream! Du kan købe pladen på Total Hip Replacements hjemmeside lige her.















Har du hørt et fedt track i denne udgave af Resonator Resonates? Eller kan du huske numre fra tidligere episoder, som var lidt for fede til at glemme dem? Så kan du finde dem på vores Resonator Resonates Tracklist playliste, hvor alle numre der bliver spillet i podcastens episoder er at finde.


Husk at trykke ‘follow’ hvis du vil være opdateret med musikken fra de nyeste podcastepisoder. Lyt lyt lyt <3