Resonator Resonates

Resonator Resonates


Mundo Mandag i Tivoli

August 21, 2020
Første episode af Resonator Resonates!
Du kan nu høre Resonators nye podcast, Resonator Resonates, der undersøger, hvad der resonerer lige nu inden for den danske folk-, world- og roots-scene. Vi snakker med interessante gæster inden for området, hvad end det er danske musikere, bookere, venues eller lignende. Vi tager dig i hånden ved at afspille musikeksempler med de omtalte kunstnere, så du bliver forkælet med sød musik til øregangene.
Hør podcasten i playeren ovenfor eller lyt på din streamingtjeneste nedenfor, hvor du også kan subscribe til Resonator Resonates.

I denne første episode af Resonator Resonates er vi taget til Tivoli. Her snakker vi med Brynhild Kalsø Hansen, som er bookeren bag konceptet Mundo Mandag, der spiller roots-musik fra alle verdenshjørner.


Hver mandag har du henover sommeren kunne høre koncerter på plænen i Tivoli, og der er stadig tre koncerter tilbage i denne sæson, som Brynhild her præsenterer. Det drejer sig om koncerter med hhv. MC Hansen & Spektakel d. 17. august, Afenginn d. 24. august og Cody d. 31. august.