psychologieprokaždého.cz

psychologieprokaždého.cz


Gabriela Mrkvicová – jak budovat a komunikovat osobní značku?

March 11, 2020

Hostem dnešního podcastu je paní Gabriela Mrkvicová, zkušená networkerka a moderátorka, která stojí, mimo jiné, za úspěšným podnikatelským klubem Smart Network. Podcast se zabývá tématem osobní značky. Co vlastně je osobní značka, jak ji začít budovat a jak ji komunikovat? Na konci podcastu budete znát odpovědi na všechny tyto otázky.

Dalším velkým tématem bude networking. Pro koho je vhodný, jak se na networking připravit, jak se zbavit prvotního strachu a jak co nejlépe využít kontakty pro svůj byznys?

Vše se dozvíte v tomto příjemném a inspirativním rozhovoru s mnoha praktickými příklady. Dodejte si tímto podcastem odvahu budovat svou osobní značku a staňte se mistrem networkingu.

00:40 – Představení hosta01:10 – Co znamená osobní značka01:58 – Jak budovat osobní značku04:32 – Jaké mohou být bariéry na začátku08:00 – Networking a mistr networkingu13:38 – Jak překonat prvotní strach z networkingu14:55 – Jaká je role networkerky16:00 – Rada na závěr

Mám vytvořenou osobní značku a jsem mistrem networkingu - toto je název jednoho ze šesti unikátních studijních bloků revolučního vzdělávacího programu JUSTGROW.CZ - objevte novou dimenzi vzdělávání na Univerzitě aplikovaného managementu!