När Mörkret Faller

När Mörkret Faller


Latest Episodes

Avsnitt 32 – 'Sousa^
April 05, 2020

En vänskap, en sorg och en önskan kan ibland få ödesdigra konsekvenser. Vi presenterar ’Sousa^ skriven av Michaela Schmidt. Vill du donera till podden? Swisha: 0725005043 eller donera med kort/paypal! Markera gärna med NMFPOD.

BONUS: Fantomminnen (Del 2)
April 04, 2020

Tåget må stå stilla men resan in i fantomminnena fortsätter och vi ger er härmed del 2 av Michaela Schmidt’s Fantomminnen! Missa inte att imorgon kommer ett ordinarie avsnitt också! Vill du donera till podden?

BONUS: Fantomminnen (Del 1)
March 25, 2020

I denna tid av karantän är det lätt att klättra på väggarna när man är hemma och därför har vi på När Mörkret Faller valt att släppa en följetång som spontant kommer ut all eftersom. Detta är första delen av Michaela Schmidt’s: FANTOMMINNEN.

Avsnitt 31 – Avrättningsplatser
March 22, 2020

Vad passar bättre efter förra avsnittets ”Hängd mans Helga” om inte en liten lektion i Svenska galgbackar, tankar om folktron och att våga i en spännade historia skriven av Michaela Schmidt. Vill du ha ditt namn uppläst i podden?

Avsnitt 30 – Hängd Mans Helga
March 08, 2020

Ett livsöde som sträcker sig via generationer och som får en att sitta som på nålar för vad som händer härnäst kommer i veckans avsnitt titulerat ”Hängd Mans Helga” skriven av Michaela Schmidt för NMFPOD Donera gärna till podden via Swish: 0725005043ma...

Avsnitt 29 – Kryparen
February 23, 2020

Att en man jagar efter en bilar i en hastighet av 70 kilometer i timmen… På alla fyra. Hur låter det? Osannolikt säger vissa. Inte efter dessa vittnesmål säger vi. Hör mer om Kryparen i veckans avsnitt. Skriven av Michaela Schmidt.

Avsnitt 28 – Vinga
February 01, 2020

Avsnitt 2 av Säsong 2 har vi kommit till och detta är en historia som legat lite i väntan på att bli inspelad. Varför jag fick för mig att göra något sådant är oklart men kanske var det för att inte förarga någon, måhända.. en häxa?

Avsnitt 27 – Sjöfaran
January 13, 2020

I detta 40 minuter långa avsnitt som är det första på säsong 2 ska vi gå igenom vad Kraken är! Är det vad våran skribent Michaela Schmidt kallar Sjöfaran? Eller är det något annat. Tre historier, varav 2 skrivna av just Michaela och det 3:e är en STOR ...

Avnitt 26 – Julavslutning
December 24, 2019

I detta sista avsnitt för både säsongen och året så tar vi och kryper in i skinnet på julen. Men inte det mys som man kan tro utan den mörka sidan av det firande som en gång varit av glädje. Första historien ”Jack” är skriven av allas våran Michaela Sc...

Avsnitt 25 – Min Historia
December 13, 2019

Jag ska utan förprat låta er direkt få ta del av det här poddavsnittet ifrån våran kära historieberättare Michaela Schmidt, där hon har sin historia att dela med oss som behöver bli sagd. Försök att inte döma. Det gör inte jag.