Nikola Kotalová - Dělej co miluješ

Nikola Kotalová - Dělej co miluješ


Tisíc tváří psychologa #4 – Kurz Psycholog ve zdravotnictví (Doplnění) – host Katarína Loneková

September 08, 2021

Vítejte u doplňujícího okénka ke 4. dílu podcastového cyklu Tisíc tváří psychologa s PhDr. Katarínou Lonekovou, PhD., klinickou psycholožkou působící na katedře psychologie FF UK v Praze.

Ta nám řekne vše důležité ke kurzu „Psycholog ve zdravotnictví“. Od toho pro koho je kurz určen, co je jeho náplní, přes praktický výstup až po to, kam se můžete na kurz přihlásit. Toto okénko nám chybělo k pomyslné kompletnosti 4.dílu, kde se se svými někdejšími spolužáky z FF MU snažíme přiblížit vše podstatné o tom, kdo je vlastně psycholog ve zdravotnictví a kdo klinický psycholog.

Pokud jste zatím podcast neslyšeli, tak si jej poslechněte společně s tímto krátkým pokračováním. Podcasty najdete tak jak jste zvyklí na youtube i v podcastových aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace.

Aktuální příspěvky o hostech můžete sledovat na blogu: https://www.delejcomilujes.cz/. Pokud se vám podcast líbí, budu ráda hlavně za ODBĚR a sdílení. Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem!

Krásný začátek září všem!

Vaše Nikola Kotalová