Nikola Kotalová - Dělej co miluješ

Nikola Kotalová - Dělej co miluješ


Dělej co miluješ #10 – Canisterapie. Zbavování strachu ze psů – host Pavla (Slepicová) Neckařová

July 18, 2021

Vítejte u 10. dílu podcastu Dělej co miluješ!

Zde bude hostem Bc. Pavla (Slepicová) Neckařová. A ikdyž je Pavla velmi akční ve všech směrech, domluvily jsme se, že tento díl zaměříme na její milovanou canisterapii.

V podcastu se dozvíte co canisterapie vlastně je, komu je určena, co stojí v procesu léčby na straně canisterapeuta, jeho psího parťáka i na straně příjemce terapie/klienta/pacienta. Jak může celý proces canisterapie vypadat. Jak vypadá trénink a příprava pejska ke canis terapeutickým zkouškám.

Pavla nám ale také poví o tom, jak se odbourává v rámci terapie strach ze psů. Jak je tomu u malých dětí. My rodiče se z podcastu dozvíme jak reagovat, pokud se naše dítko psů bojí, jak se strachem dítěte pracovat a mnohé další.

Podcast Dělej co miluješ s Pavlou kromě youtube aktuálně najdete v aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace.

Pokud se vám podcast líbí, budu ráda hlavně za ODBĚR a sdílení. Sledujte dále youtube kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem! Sledujte prosím také můj blog https://www.delejcomilujes.cz/, kde se dočtete vše podstatné o mně i o podcastu Dělej co miluješ. Také zde můžete snadno najít nejnovější díly i nové příspěvky ode mně.

Mějte se všichni krásně

Vaše Nikola Kotalová