Nikola Kotalová - Dělej co miluješ

Nikola Kotalová - Dělej co miluješ


Tisíc tváří psychologa #1 – Studium psychologie na FF UPOL, Olomouc – PhDr. Martin Dolejš, PhD., Mgr. Lucie Viktorová, PhD.

May 24, 2021

Vítejte u prvního úvodního dílu podcastového cyklu Tisíc tváří psychologa.

Zde se seznámíme s PhDr. Martinem Dolejšem, Ph.D., vedoucím Katedry psychologie FF UP v Olomouci a Mgr. Lucií Viktorovou, Ph.D., odbornou asistentkou a zástupkyní pro studijní záležitosti.

V podcastu nám společně představí studium psychologie na jejich katedře FF UPOL v Olomouci. Provedou nás od přípravy na přijímací zkoušky, přes přijímací řízení, studium samotné až po závěrečné zkoušky.

Podcast ale není zaměřený pouze na uchazeče o studium psychologie či na studenty samotné. Proto ve druhé části rozhovoru věnujeme pozornost informacím pro širší veřejnost. A to konkrétně jak se vyvíjel postoj českého člověka k psychologické péči a k psychologům samotným. Jak si z hlediska ve společnosti zažitých stereotypů, mýtů a právě těchto našich postojů, stojíme v porovnání s vyspělejšími zeměmi. A nakonec se dotkneme i toho, o jaké psychologické služby mají češi aktuálně největší zájem.

Podcast najdete tak jak jste zvyklí na youtube i v podcastových aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace.

Pokud se vám podcast líbí, budu ráda hlavně za ODBĚR a sdílení. Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem!

Mějte se všichni krásně v těchto náročných dnech

Vaše Nikola Kotalová