LoopPraat

LoopPraat


LoopPraat S02e05 – Saraï Pannekoek

November 16, 2019

Na een succesvolle semi-comback (hier) zijn we terug in de studio. In deze vijfde aflevering neemt sportdiëtist, wetenschapper en auteur Saraï Pannekoek plaats achter de LoopPraat-microfoon.

Anton-Jan en ik wilde Saraï al enige tijd geleden in de uitzending hebben, maar vanwege omstandigheden ging dat toen niet door. En misschien maar goed ook, want er zijn in de tussentijd meerdere dingen gebeurt die perfect zijn voor LoopPraat. Denk bijvoorbeeld aan de Netflix-docu Game Changers, waar Saraï als sportdiëtist gespecialiseerd in plantaardig eten natuurlijk meer context aan kan geven. En de fysieke en mentale misbruik van de Amerikaanse toploopster Mary Cain door Alberto Salazar gedurende haar tijd bij het nu opgedoekte Nike Oregon Project trainingsgroep. Maar we trappen LoopPraat-aflevering 5 af met advies van Saraï voor Anton-Jan om zijn neerwaartse spiraal te doorbreken.

En wat betreft vochtinname: 40 ml / kg lichaamsgewicht.

Looppraat S02E05 – Shownotes

* The Game Changers* Mary Cain video* What The Health* Eet & Ren van Scott Jurek* Eetmeter app* Testa Omega-3 * Arctic Blue

Luister LoopPraat-aflevering 5 met Saraï Pannekoek via onderstaande player of jouw favoriete podcast-app zoals Spotify of Apple Podcasts.