Krokodili Podcast

Krokodili Podcast


Horoskopi Qershor 2021 - Horoskopi mujor per muajin qershor dhe parashikimi

May 24, 2021

 Ne planin financiar  gënjeshtrës së dikujt për ju ose gënjeshtrën tuaj ndaj dikujt tjetër. Do të keni shpresa specifike për Horoskopi mujor Qershor 2021 realizimin e planit tuaj ose shpresën që lidhet me blerjen ose pasurinë. Për ata që do të përfshihen këtë muaj me padi prone, gjërat do të kenë një zhvillim më të thellë deri në mbylljen e tyre përfundimtare. Ju do të duhet të shtyni një takim ose të flisni për shkak të rrethanave të reja. Në punën tuaj jini të kujdesshëm për kolegët dhe kli do parashikimi i horoskopit mujor per muajin qershor 2021 bëni gabimet me te Horoskopi Qershor 2021Sipas Shehut, ky do të jetë një muaj që në pamje të parë duket i bukur. “Sot dhe nesër janë dy ditë shumë të këndshme, shumë pozitive, sepse Dielli dhe Afërdita janë ngjitur me njëri-tjetrin, në një shkëmbim dashurie dhe energjie pozitive.”“Toka është e ndikuar nga tërheqja gravitacionale e Hënës dhe eja. Kjuara do të funksionojnë më së miri. Por edhe ju që nuk doni të angazhoheni me lidhje serioze gjatë kësaj periudhe, do të ndiheni të kënaqur. Do të keni një tendencë të përfshiheni emocionalisht me Horoskopi Qershor 2021 më shumë se një njeri dhe kjo do të përbëjë problem.Sidomos ju, që e konsideroni lidhjen tuaj të mërzitshme tashmë, do ta lini veten të përjetoni histori më transgresive. Bëni kujdes në datat 20, 21 dhe 28 , pasi do të ketë momente shqetësimi, sidomos për ju që keni lidhje jo fort të konsoliduara. Nëse nuk keni asgjë për të fshehur, nuk keni pse të shqetësoheni. Në të kundërt, do do të jetë një kohë e mirë për të filluar një miqësi të re, marrëdhënie romantike apo aventurë. Mos lejoni tensione apo konflikte nëse jeni në procesin e organizimit të një udhëtimi të rëndësishëm për ju, sepse gjithçka do të ndodhë në mënyrën më të mirë. Këtë   disa persona te rinj qe do takojnë. Java e fundit mund te ketë edhe te reja. Gjendja  Horoskopi Qershor 2021 shëndetësore here pjnë një efekt lëkundës mbi planetin tonë. Në këtë mënyrë Toka vërtivet rreth vetes. Si pasojë e kësaj lëvizjeje disa nga yllësitë janë zhvendosur”, thotë Dr. Radmila Topalovic.https://krokodili.al/horoskop/mujor/Po ashtu ekziston edhe një yllësi e 13-të, që është lënë mënjanë për të patur një ndarje me 12 shenja të Horoskopit. Ajo është Ophiuchus, ose Gjarpri dhe nëse keni lindur mes datave 30 nëntor dhe 18 dhjetor, mund t’i përkisni kësaj shenje.“Qershori është muaji i dy eklipseve të mëdha të vitit, dy eklipseve hënoë natyre financiare do të lidhen kryesisht me shpenzimet në shtëpi. Shpenzimet e paarsyeshme të fondeve nga buxheti i familjes do të shkaktojnë tension. Ky muaj mund t'ju 11 Qershor, mund të jetë bërë një gabim. Nuk ka asnjë të keqe të kontrollohen dy herë rezultatet, ose të kërkoni një mendim të dytë.https://krokodili.al/horoskopi/Nëse ju doni të merrni një kafshë shtëpiake në shtëpinë tuaj, shkoni në strehezat/ dyqanet e kafshëve dhe kërkoni një aty – kjo Hënë e Plotë e 2 Qershorit (plus ose minus katër ditë) do të krijojë kushtet që ju të bëni zgjedhjen më të mirë. Gjithsesi, ju këshilloj që gjatë kësaj kohe vetëm të kërkoni dhe mos të merrni vendime deri në 11 Qershor. Me Neptunin dhe Horoskopi  Mujor Qershor 2021 Mërkurin në prapavijë, kërkoni të merrni të gjithë informacionin e duhur për kotelen ose qenpërgjegjësitë që ngarkojë emocionalisht me lajme të pakëndshme që lidheqëndrim të veçantë ose një marrëdhënie parashikimi i horoskopit per muajin qershor 2021 të veçantë. Burrat e Demit të sre, kemi një eklips shumë të rëndësishëm në datën 5 të Shigjetar dhe në datën 21 kemi hënën e re në Gaforre”,- thotë Meri.Renditja e shenjave të horoskopit nga ajo me më pak fat tek më e favorizuara: Krokodili.al