Krokodili Podcast

Krokodili Podcast


Horoskopi Mujor Prill 2021 - Parashikimi per muajin Prill

March 25, 2021

Horoskopi i Dashit në Prill 2021 këshillon të dëgjoni shenjat e universit dhe të jeni të vëmendshëm ndaj detyrave të përcaktuara. Këshillohet që të mendoni paraprakisht për të gjitha nuancat, të bëni gjithçka gradualisht, duke përmbajtur ambiciet.  Horoskopi Prill 2021 : https://krokodili.al/horoskop/mujor/prill-2021/Njerëzit në rritje të luanit nuk mund të ndihmojnë por të vërehen. Ata rrezatojnë një energji dhe magnetizëm të veçantë që tërheq vëmendjen e të tjerëve. Ndonjëherë është për shkak se ata janë njerëz me zë të lartë që i kushtojnë he Marilyn Monroe.Per horoskopin Mujor https://krokodili.al/horoskop/mujor/Virgjëresha AshendenteNjerëzit me Virgjëreshën në rritje Horoskopi Shqip: https://krokodili.al/horoskopi/shpesh janë pak të nënvlerësuar në mënyrën e tyre personale dhe pamjen, megjithëse shumë varet nga pozicioni i Mërkurit (planeti qeverisës i Virgjëreshës) në tabelë. Në përgjithësi, ekziston një atmosferë inteligjente dhe e rezervuar rreth individëve në rritje të Virgjëreshës që është dashurve tuaj për t’ju mbështetur. Në fillim të prillit, përfaqësuesit e shenjës duhet të jenë jashtëzakonisht të kujdesshëm, veçanërisht kur përdorni substanca të ndezshme dhe shpërthyese.Në mes të muajit, një ndjenjë xhelozie mund të mbushë gaforren. E cila, në mënyrë të pashmangshme, do të çojë në konflikte me një të dashur. Horoskopi rekomandon që të jeni të durueshëm dhe të mos jeni kapriçoz. Sidoqoftë, mos e teproni me vetëkënaqësi. Partneri juaj do ta konsiderojë këtë si një dobësi, e cila do të ndikojë negativisht në marrëdhënie. Horoskopi këshillon Kanceret në Prill të përpi Mundesuar nga https://krokodili.ale pagabueshme. Këta janë në të vërtetë njerëz disi të ndrojtur, të cilëve u duhet kohë për të analizuar gjërat shumë vëmendje pamjes së tyre personale (sidomos flokëve të tyre!); herë të tjera është për shkak të një mënyre mbretërore që thjesht kërkon interes nga të tjerët.Luani Njerëzit Ashendentë janë shumë të vetëdijshëm dhe të ndërgjegjshëm për trupin. Ata janë shumë të vetëdijshëm për të tjerët, dhe se si i hasin. Në fakt, këta njerëz janë veçanërisht të vetëdijshëm për "sfondin" e tyre personal Pasi të keni marrë rezultatin e dëshiruar, mund të vazhdoni me siguri në hapin tjetër. Eshte e rëndësishme undur që dikush i veçantë të shfaqet në jetën tuaj dhe ju të dashuroheni me të në shikim të parë. Edhe pse ndoshta nuk mund të ndaloni së menduari për këtë person, duhet të lini gjërat të shkojnë me ritmin e tyre dhe të mos nxitoni asgjë.Gjate ketij muaji u do të zgjoheni me entuziazëm dhe do të trajtoni të gjitha përgjegjësitë me lehtësi dhe humor. Por kini kujdes nga kolegët tuaj, të cilët mund ta marrin një humor të tillë si oportunizëm dhe ju shohin si një kërcënim. të mos harroni për meritat tuaja, duke i demonstruar me besim para të tjerëve. Yjet do t’ju mbushin me gjallëri dhe do të forcojnë shëndetin tuaj.