Krokodili Podcast

Krokodili Podcast


Horoskopi per muajin shkurt

February 08, 2021

Krokodili Horoskopi në shtëpitë tuaja të marrëdhënieve nga 21 korrik deri në 14 shtator. Peshku i bashkuar: Set ato alarme Shenjat e zjarrit: Dashi, Luani, ShigjetariShenjat e zjarrit priren të jenë pasionante, dinamike dhe horoskopi mujor temperative. Zjarri mund t'ju mbajë të ngrohtë, ose mund të bëjë shkatërrim të madh. , ai gjithashtu mund të rigjenerojë fuqinë e tij nga hiri. Shenjat e zjarrit duhet të shkurt ushqehen dhe të kaluarën dhe për të falur në emër të lirisë tuaj. Ndërsa ndonjëherë mund të ndiheni të dobët, 2021 sjell epifani të mëdha. Me fuqitë tuaja artistike dhe psikike në formë të rrallë, ju jeni kapur nëKrokodili: https://krokodili.al/Krokodili Dashuria: Fantazi apo realitet? Vija Horoskopi midis të dyve do të jetë e paqartë në vitin 2021, duke e bërë të vështirë të angazhohesh mujor për ndonjë gjë konkrete. Por, me anën tuaj poetike, romantike, me forcë, ju lehtë mund të përfshiheni në një ose më shumë çështje pasionante. Arratisjet e ëmbla mund të  menaxhohe shkurt n me kujdes. Ata shkëlqejnë një dritë të ndritshme në jetë dhe urdhërojnë vëmendjen kudo që të shkojnë.Shenjat e Ajrit: Binjakët, Peshorja, UjoriShenjat e ajrit kanë të bëjnë me veprimin, idetë dhe lëvizjen. Ata janë komunikues, ndërmjetësues dhe luftëtarë të së vërtetës dhe drejtësisë. Shenjat Horoskopi Mujor dhe i qëndrueshëm, që vërtitet brenda secilit prej nesh dhe mban misterin e tij. Shenjat e ujit intuitive, emocionale dhe ultra-të ndjeshme mund të jenë aq misterioze sa vetë oqeani. Ashtu si uji, ato mund të jenë mujor freskuese, ose Horoskopi mund t'ju mbyten në thellësitë e tyre. Këto shenja shpesh kanë ëndrra të forta.ë mësuar të gjitha shenjat e zodiakut dhe karakteristikat e tyre, veçanërisht kur bëhet fjalë Krokodili për të treghenjën tuaj (deri më 7 mars 2023) mos u mbështetni në DIY. Punoni Horoskopit Sot  m përgjegjësi e madhe, kështu që nëse merrni një rol drejtues, rrethohuni me njerëz të zgjuar, mbështetës që punojnë nga një vend i integritetit. Idetë tuaja novatore mund të godasin arin kur Horoskopi Jupiteri shigjeton te Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik!https://krokodili.al/horoskop/mujor/peshqit.PeshqitTema e përgjithshme: Mirësevini në botën surrealiste - vendi juaj i preferuar për të qenë! Jupiteri dhe Saturni bashkohen në shtëpinë tu duhen  mujor mijër shkurt a autonomi - aq më shumë, ju mund të preferoni statusin beqar. Por provo të kërkosh hapësirë ​​para se të lësh dikë që të do.Karriera: Ligji i Tërheqjes është në anën tuaj në 2021. Po, do t'ju duhet më shumë se një bord vizioni për të shfaqur punën tuaj Shenjat e Horoskopit në ëndërr, por mos e nënvlerësoni fuqinë e vendosjes së qëllimeve. Si do të ishte skenari juaj ideal i karrierës? (Sugjerim: mund Krokodili cila është detyra më e vështirë dhe njëkohësisht shpërblyese që mund të arrijmë në jetën tonë), kjo Horoskopi do të thotë se nuk mund të mbështetemi te astrologjia për të na dhënë të gjitha përgjigjet .Dhe ndërsa në një nivel personal, astrologjia mund të jetë depërtuese - në një nivel universal, kjo na bën të besojmë se secila pjesë shkurt e njerëzimit ka një qëllim. Atë që fillon një Dash, Demi di të përfundojë, dhe Binjakët mund të komunikojnë dhe të shprehin. Peshqit ëndërrojnë fantastikët e tërhequr nga të përfshijë Horoskopi Vjetor 2021 kreativitet, dhurim bamirësie, mujor ose diçka tjetër "woo".) Me dy eklipse në sektorin tuaj të suksesit - më 26 maj Krokodili klip të përshpejtuar! Por një