Kjøkkenutstyr - Podcast

Kjøkkenutstyr - Podcast


#13 – Ildfast Form – Stemmeversjon

June 03, 2021

 

Med en ildfast form på kjøkkenet, blir det raskt enklere å lage middagsmaten. Benytt formen til å ha i løk og grønnsaker, og bland gjerne inn kjøtt eller fisk samtidig. Sett den ildfaste formen i stekeovnen, og middagen er straks ferdig.

I denne guiden finner du en oversikt over flere spennende ildfaste former. Podkasten er stemmeversjon av vår guide til ovnsformer, der vi ser på flere alternativer.

I oversikten vil du finne ildfaste former i flere ulike materialer. Velg mellom alternativer i porselen, keramikk, glass, rustfritt stål og stentøy. Du vil finne alternativer fra leverandører som Peugeot, Le Creuset, Pyrex, Pillivuyt, Iittala, Staub, Kähler og Aida.

De ildfaste formene er tilgjengelig i flere ulike geometriske former og størrelser. Enkelte av formene er også tilgjengelige i flere ulike fargevalg. På denne måten håper vi at du skal kunne finne en ildfast form som løser oppgavene dine på kjøkkenet.

Intro: En god ildfast form er et praktisk verktøy under matlagingen. Gjør klar grønnsaker og kjøtt i formen, sett den i stekeovnen, og la middagen stekes ferdig mens du får tid til andre oppgaver.

Ildfaste former kan benyttes til steking av krydrede grønnsaker, ovnsbakte poteter, laksefileter, kjøtt og mye annet. En ildfast form benyttes også om man skal lage ulike gratenger, lasagne, og mye annet.

Der du hører på podcast:

Du finner denne podcasten også på BlubrryLibsynBuzzsproutiHeartPlayer.fmBreakerPodchaserAudibleRadiocutListennotesApple, Pca.stAmazon og Google Podcast!