Kjøkkenutstyr - Podcast

Kjøkkenutstyr - Podcast


#3 – Pastatallerken – Stemmeversjon

May 01, 2021

 

For enkelte måltider passer det bra med en litt større tallerken. Med pastatallerken får du en stor flat skål å spise av. Samtidig har tallerkenen høye kanter, slik at ikke pasta og tomatsaus faller utenfor.

Ved siden av å benyttes til pastaretter, kan en pastatallerken også benyttes til å servere salater, samt andre magre middagsretter. Noen pastaserviser har også mindre skål, men bredere kanter.

I vår gjennomgang av pastatallerkener har vi sett på alternativer fra leverandører som Le Creuset, Broste Copenhagen, Denby, Rosendahl Grand Cru og Eva Solo. Disse, og de andre aktørene, gir et bredt utvalg av pastatallerkener, fordelt både i farger og utforming.

I denne podcasten finner du en stemmeversjon av vår gjennomgang av pastatallerkener. Ønsker du å se den skriftlige versjonen, finner du denne her!

Intro: Selv om de fleste pastaretter kan serveres på en vanlig flat tallerken, fungerer det bare enkelt og greit bedre på en skikkelig pastatallerken. En pastatallerken har gjerne plass til et større volum, noe som passer godt når man skal servere en pastarett. Samtidig har pastatallerkener ofte relativt høye og bratte kanter, slik at sausen og spagettien ikke flyter utover, eller pastaskruene spretter utover på bordet.

Der du hører på podcast:

Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!