ISPOD OBRUČA

ISPOD OBRUČA


Latest Episodes

DUM AND BASS PODCAST
April 25, 2019

Toni, Kuštra i Gee o dojmovima iz prve runde i u pokušaju progonoziranja polufinala. Traje skoro k’o debata Žižek-Peterson i jednako je pretenciozno. Sterling Brown gostuje kao Hegel. Nažalost, zbog produkcijskih limita nije bilo upotrebe kokaina.

PODCAST OF SOLOMON
April 12, 2019

Buraz, jesam ti rekao da ćemo ako odigramo manje od 60 tekmi izbjeći playoff? Kad krene snimanje filma bit ćemo u top formi. Toni, Sickre i Gee o prvoj rundi doigravanja uz osvrt na aktualna događanja i dojmove s turneje po najgoroj konferenciji u NBA.

WALK DOWN THE HILL PODCAST
March 20, 2019

Toni i Gee o proteklom tjednu, a najviše o Bucksima, Sixersima, Warriorsima i Thunderu.

WAITING FOR THE PLAYOFFS PODCAST
March 14, 2019

Toni i Gee šetaju po ligi i slažu dojmove vezane uz zadnji tjedan akcije. Svih 30 ekipa u nešto manje od 2 sata.

THE DUNCAN ROBINSON EXPERIENCE PODCAST
February 27, 2019

Kreha, Toni i Gee prognoziraju rasplet borbe za zadnja playoff mjesta u obje konferencije, biraju all-NBA petorke, pokušavaju shvatiti tko je druga momčad Zapada i razmišljaju naglas o matchupovima na vrhu Istoka uz poseban naglasak na s_anje u Bostonu...

FUTURE CONSIDERATIONS PODCAST
February 07, 2019

Toni, Kreha i Gee komentiraju prijelazni rok zadovoljni trans-akcijom te istovremeno presretni što je konačno završio i što se možemo opet posvetiti parketu i pravoj akciji.

ADHD PODCAST
January 31, 2019

Sickre i Gee starački grintaju o Davisu i Lakersima plus rantovi o Zionu, lutrijskim ekipama i još ponečemu. Skype je stalno prekidao tako da pojma nemamo što je na kraju završilo unutra, a što ne.

GIANNUARY PODCAST
January 24, 2019

Toni plus Frančeski minus Gee jednako siječanjska šetnja po ligi uz dodjelu individualnih nagrada (nismo ni skužili da smo zaboravili all-NBA timove - nazovimo to božanskom intervencijom).

STARSTRUCK PODCAST
January 10, 2019

Kreha i Gee biraju svoje all-star momčadi prije nego se upuste u filozofiranje o budućnosti lige, posebice kreme Istoka.

NEW YEAR RANKINGS POD
January 03, 2019

Toni i Gee šetaju po ligi u osvrtu na protekla dva tjedna akcije. Od Pacersa do Knickercavsa. Harden, George, Dončić, Collins. Sretna Nova.