ISPOD OBRUČA

ISPOD OBRUČA


Latest Episodes

PRESEASON PICKS PODCAST
October 12, 2019

Dok Dario i Goc pokušavaju pronaći rješenje za probleme u Hong Kongu, neki od nas se bave nagađenjem. Tko će u playoff, tko će biti prvak, a tko MVP i ROY? Na ta pitanja Toni, Kreha i Gee vam neće … Continue reading →

THE WC IS ENGAGED
August 23, 2019

Dok Toni luduje sa Zach Loweom po Tomića stinama, Kreha i Gee su zasukali rukave i odradili najtemeljitiju najavu prvenstva u košarci koju ćete imati prilike čuti. Barem na ovim stranicama.

SUMMER TIERS PODCAST
July 23, 2019

Kreha i Gee u još jednom preranom rangiranju lige. Stop me if you heard this one before.

EVERCHANGING LEAGUE PODCAST
July 16, 2019

Frančeski u gostima kako bi se osvrnuli na potpuno obnovljenu NBA u kojoj je nakon dugo vremena opet sve otvoreno. Koga su stisli kilometri? Koga će usporiti ozljede? Čiji mozak će rušiti očekivanja, a čiji skok-šut će ih nadmašiti i … Continue reading →

HERE’S YOUR FUTURE PODCAST
July 06, 2019

Toni i Gee s prvim prognozama raspleta iduće sezone. Od 15 do 1 u svakoj konferenciji, s dovoljno argumenata da potkrijepe zašto ništa neće biti kako zamišljaju.

THREE BILLIONS PODCAST
July 01, 2019

Kreha i Gee o prvom i pol danu tržnice. Tijekom kojega se toliko toga dogodilo da Netsi nisu ni blizu najzanimljiviji događaj. Liga je restartana, zabava se može nastaviti.

SADCAST 2019
June 15, 2019

Sickre i Gee kukaju zbog ozljeda obožavanih igrača. Bez brige, ima i dosta toga o Finalu, Raptorsima, budućnosti Warriorsa i lige, što kroz tržnicu, što kroz buduće izazivače.

THE FINALS POD
May 29, 2019

Toni, Kreha, Gee i specijalni gost o finalu Istoka, Finalu i lutrijskim implikacijama na tržnicu.

CONFERENCE FINALS POD
May 14, 2019

Toni, Sickre i Gee o upravo završenim polufinalima prije bacanja na najavu finala konferencija. Relativno kratko jer apsolutno je jasno da nitko ništa ne zna.

NURSING HOME PODCAST
May 03, 2019

Sickre i Gee slave drugu rundu i produkcijske iskorake podcasta. Odlična košarka u playoffu, barem u ona tri dvoboja, zaslužuje ne toliko odlične podcaste.