#Hybris - En podd i världsklass

#Hybris - En podd i världsklass


19. Födelsedagsgrisen

September 20, 2017

Hanna har fyllt 22!!! Typ.. Oavsett vet ju alla vid det här laget att hon älskar stå i centrum, och att hon egentligen önskar att hennes dag skulle göras till en svensk högtidsdag. Fina rosa presenter och rosa presentkort, som hon var väldigt nöjd över. Men frågan är om hon innerst inne inte älskade Tims present liiiite mer (även om hon inte erkänner det själv)? Tim, som inte själv är ett fan av rosa, valde gå på en helt annan linje - bort från allt Hanna berättat hon värderar.


Tims övertygelse om att alla innerst inne är Hammarby-fans tog inte semester under Tims val av present. Tröjan "Hanna" på Intersport var nämligen en tröja i färger som får Södermalm att glöda. Den gröna nyansen vet vi skapar värme i även Tims hjärta, vilket han nu försöker tvinga in i Hannas. Än så länge verkar Hanna stå pall, även om hon måste kontra med lite sånger om Järnkaminer och elaka pikar från AIK-trubaduren.


"Osökt" kommer de in på presenter man var riktigt nöjd över. Någonting som självklart snabbt går över till någon Hanna "dejtat". På något sätt verkar podden handla mer om Hannas privatliv än om någon form av hybris eller sponsorer som betalar goda pengar för att få synas och höras bland alla er sjuka som väljer komma tillbaka och lyssna, varje jävla vecka, på dessa idioter.


 


Aja, 30 minuter mentalt mayhem. Lycka till, mina vänner. Lycka till!