#Hybris - En podd i världsklass

#Hybris - En podd i världsklass


18."Fitnesspodden"

September 13, 2017

Nu brinner det i knutarna.


Hanna är trött på att hennes sidekick inte passar in i hennes fitnessmall, och Tim planerar att fly landet pga trötthet på den mänskliga rasen. Detta chockar, men trots detta ser Hanna lite hopp i detta då Tim kanske passar in i hennes fitness-mall vid hemkomst då han bara kommer leva på ris och kokosnötter.


Hanna fyller 22 år, för elfte gången, på lördag och har stora förhoppningar på sina inkommande presenter. Tim, som redan levererat årets bästa present i förväg, får otroligt tryck på sig på present #2 efter ha lagt ribban lite för högt för sin egen säkerhet. Tror Tim är mer nöjd med presenten än Hanna kommer bli.


Sjukvårdspodden är någonting som Hanna också har planer på att starta, efter sina oerhört väl pålästa kunskaper om klamydia. Så alla som känner sig oroliga kan få tips både här i podden, men även på mail om det behövs utvecklas.


 


Sist men inte minst pratas det om (inte helt oväntat då det är ett stående ämne i varje avsnitt) Hannas fans. Åldersspann och potential mellan lakanen.


 


Cirkus på högre nivå än Mount Everest. Lycka till att ta er igenom det 18:e avsnittet av #Hybris - En podd i världsklass.