#Hybris - En podd i världsklass

#Hybris - En podd i världsklass


13. Eskil

August 09, 2017

Ibland sker livet, utan kontroll. Lite så har det varit den senaste veckan, vilket fick podden att bli försenad med 7 dagar. Tur var kanske det, för vad fan hade dom kunnat prata om ifall DETTA var allt dom kunde komma upp med på 14 dagar?

Eskilscupen gick av stapeln, tillsammans med 25 andra större event som Helsingborg Stad valde att lägga samtidigt, för att göra tillgängligheten i stan så svår som möjligt! Hanna agerade DJ, programledare, prisutdelare och allmänt energiknippe - ni vet, hennes esse. Tim däremot blev placerad vid grillen, och där kom han aldrig ifrån. Upplevelserna av helgen särskrider en del, när man frågar var och en av dem.

Annars har allt varit som vanligt, förutom att Hanna legat på ordentligt det senaste med att jobba in nya fans! In ramlar det hennes perfekta målgrupp, en efter en, och sponsorerna gör nästan i brallan så effektiv hon är!

Släpp allt ni gör i 30 minuter, och låtsas bry er om vad Sveriges två minst självinsiktsfulla människor pratar om. Eller vänta till nästa avsnitt, för dom två behöver fan rycka upp sig snart!