Hakkame tegutsema

Hakkame tegutsema


Liisi Tarvo - “Negatiivne tagasiside ei ole negatiivne tagasiside, vaid kui seda on tehtud konstruktiivselt, siis see alati aitab sind.”

March 02, 2020

 





New TemplateLIISI TARVO


“Kas äri üldse töötab, kui kõik on hästi?”




Meil on äärmiselt hea meel jagada teiega lugu, mis on tõestuseks sellele, et sihikindlus ja kirg oma tegemiste vastu viivad sihile olenemata vanusest.fr-u8yFvCMSomsZ9ENudH7feGOwwOjUDrdgZwOpfhiIKq7CxDOcv_U1-O91-OFUnB3KMJ0OtoHw-3peZfjdT-J64OMy6VD4NNIqO7261CCGpOn4w_zDGN2GiLJZNgbSLWB06ZZ4


Saage tuttavaks Liisiga, kelle missiooniks päästa maailm iga päev vrapiga on olnud juba 11-aastasest saadik!




Juba siis olid Liisil oma tulevase toidukoha menüüd valmis, vähemalt restorani mängus. 16-aastasena ühendati jõud isaga ning 2015 avati Eesti esimene vrapikohvik. Tänaseks on Liisil kohvikuid Wrap’n’Roll juba kolm. Kolmekäigulised õhtusöögid, tervislik elustiil ning loomingulisus on Liisit köitnud juba varasest elueast.


Enda teadmisi täiendab Liisi hetkel Eesti Ettevõtluskõrgkoolis Mainor turunduse ja ärijuhtimise erialal. Hea huumorimeel, vastutustundlikkus, tänulikkus, elu usaldamine ning hindamatu isa tugi on Liisi viinud sinna, kus ta tänaseks on.




“Toitlustamine ei ole kaneelirullide küpsetamine. Kaneelirullide küpsetamine on selle kõige väiksem osa..Number üks on inimeste juhtimine. Kui tiim on õnnelik, kiirgab see ka väljapoole.”




“Negatiivne tagasiside ei ole negatiivne tagasiside, vaid kui seda on tehtud konstruktiivselt, siis see alati aitab sind.”


“Vihkamine on täpselt see, kui sa võtaksid mürki ja loodaksid, et keegi teine ära sureb!”


Tänases saates tuleb juttu:




  • kuidas tekkis Wrap’n’Rolli kiirtoidu kohvik.




  • missugused väljakutsed kaasnevad kohviku loomisega.




  • missuguseid õppetunde on Liisi läbinud restorani rajamisel.




  • mida kujutab endast toitlustus valdkond.




  • kuidas leida enda tiimi õigeid inimesi ja hoida tiim õnnelikuna.




  • kuidas hakkama saada elus suurte ootamatuste ja muutustega.




  • kui oluline on mentaalne tervis.




“Inimese energia ei ole lõputu. Raha ei kao kunagi maailmast ära. Tervis ja aeg kaob küll.”




“Ole tänulik kõige eest, mis on sulle antud!”


Hea kuulaja! Kui Sul on meile või Eglele küsimusi/ettepanekuid, siis võta julgelt ühendust facebookis või kirjuta indrek@hakkametegutsema.ee. Hoia end meie tegemistega kursis ja jälgi meid ka Instagramis!