Hakkame tegutsema

Hakkame tegutsema


87 - Roman Fosti - Tee asja kirega, ausalt ja austa konkurente. Miski pole võimatu

October 14, 2019

Roman Fosti on oma ala fanaatik. Jooksmine on minu jaoks elustiil ja kuna mul tuleb see hästi välja, siis sellepärast seda teengi. Ma tahan tunnetada seda tunnet, kui valdan oma keha, seda lennutunnet jooksu ajal. Loomulikult tahan teada, kui kaugele suudan nihutada oma maratoniaega.


Jooksu juures võlub mind selle lihtsus. Sa võid seda teha, kus iganes, mis ajal iganes, ükskõik mis ilmaga.  Jooksmise ajal korrastuvad mu mõtted ja saan end välja lülitada argimuredest. Metsajooksult tulles olen energiast laetud terveks päevaks. Kõige parem tunne on jooksust, siis kui ma tunnen ennast, kui hirv, st  et ma kontrollin oma keha, igat liigutust. Nagu lendaksin maa kohal, puudutades vaid korraks maad ja jällegi oled lennufaasis, seda tunnet tahad veel ja veel kogeda, selle nimel teedki trenni.


Minu moto: “Tee asja kirega, ausalt ja austa konkurente. Miski pole võimatu. Kui midagi teed, tee rõõmuga. Kunagi ära tee asju selleks, et ainult parim olla, tee seda mida naudid ja siis tulevad kõige paremad tulemused. Minu jaoks on jooksmine eluviis, saan sellest energialaengu. Joostes saan olla omaette ja mõelda oma mõtteid. Tugev peab olema ka sisemine motivatsioon. Tahan olla heas vormis ja tunda naudingut oma keha valdamisest. Et suuta sellist asja teha, peab ka mentaalselt väga tugev olema”





New Template





New Template