Hakkame tegutsema

Hakkame tegutsema


82 .- Marlen Annabel Kubri - Sain aru, et olin keskendunud probleemidele ja probleemide analüüsimisele ja mida rohkem ma neid analüüsisin, seda hullemaks see läks!

September 08, 2019

Marlen Annabel Kubri


„Ma ei saa iseenda eest ära joosta!“


Tänase loo kangelanna Marlen Annabel tegeleb enda sõnul võlumisega. Keskkooli ajal ja enne seda arvas Marlen, et maailm on väga füüsiline ja kõike saab ära teha. Elu aga näitas, et ainult läbi tegemisega ei jõua tulemusteni. Nüüdseks on Annabel veendunud, et energiamaailm loob füüsilise maailma.


„Sain aru, et olin keskendunud probleemidele ja probleemide analüüsimisele ja mida rohkem ma neid analüüsisin, seda hullemaks see läks!“


Marlen on alati kastist väljas elanud. Paljud ühiskonnanormid tema jaoks ei kehti. Energiast pakatav noor neiu leidis end 21 eluaastaks olukorrast, mil tema situatsiooni kirjeldas läbipõlemine, fantoomhaigused, rahapuudus, võlad ja soov mitte voodist välja tulla. Mustast august läbi käinud Marleni elu sai aga täieliku pöörde hetkel, kui naine avastas energiate maailma. Nüüd tegeleb naine oma elu igapäevaselt paremaks võlumisega ning seda teistele jagamisega. Marleni missiooniks on kõik eestlased üles äratada nii, et kõigil oleks hea olla. Marlen soovitab kõigil lasta olla endal see, kes sa oled, siis on sinust kõige rohkem kasu nii endale kui tervele maailmale.


„Meid ei ole õpetatud kasutama iseennast!“


„Meie sisetunne on alati meile teejuhiks, kui me oleme valmis seda kuulama hakkama!“




Saates kuuled:




  • Miks Marlen armastab Facebooki? 21:21




  • Mis muutis Marleni elu? 23:01




  • Kuidas sai Marlen stjuardessiks? 24:10




  • Tehnika, mis aitas Marleni välja depressioonist. 26:48




  • Kuidas jõudis Marlen Venemaale selgeltnägijate kooli? 28:26




  • Mis on alateadvuse puhastamine? 30:00




  • Kuidas mängida oma alateadvusega? 38:20




  • Kuidas leida oma väärtus? 1:00:00




  • Kuidas teha otsuseid väga lihtsalt? 1:08:40






„Me ei pea teadma, kuidas jõuda eesmärkideni. Peame kõigepealt hüppama üle sellest „kuidas osast“. Minema lõpp-punkti, selle lõpp-punki suhtes tegema endale totaalselt selge visiooni ja sellesse niimoodi siss elama nagu reaalsus.“




Hea kuulaja! Kui Sul on meile või Marlen Annabelile küsimusi/ettepanekuid, siis võta julgelt ühendust Facebookis või kirjuta indrek@hakkametegutsema.ee. Hoia end meie tegemistega kursis ja jälgi meid ka Instagramis!