Hakkame tegutsema

Hakkame tegutsema


Merily Heinmaa - Kui sa tahad olla edukas, siis sa pead ennastsalgavalt mingi periood lihtsalt läbi trügima ja rassima

August 18, 2019

Merily Heinmaa: “Kui sa tahad olla edukas, siis sa pead ennastsalgavalt mingi periood lihtsalt läbi trügima ja rassima.”




Kuna Merily usub, et kõik on võimalik, pole ta siiamaani oma tegevuste piire kohanud. Nii on ta avastanud kaks täiesti erinevat kirge, mis tekitavad tema elus ideaalse tasakaalu ja mis teda nüüdseks defineerivad. Nendeks on pulmakorraldus ning muusikaõpetus. Merily juhib oma pulmakorraldus firmat “Pulmakorraldajad.ee” koos oma vennaga.




Merily ei lase asjadel “lihtsalt kulgeda”, vaid annab endast kõik, et teha ära talle antud ülesanne. Tal on juba noorest peale olnud palju energiat ja tahet lüüa elus läbi. Kunagi kui ta töötas restoranis, ei pannud ta enda visadust tähele enne kuni ta sõbrad, nähes Merily punakaid silmi, talle sellest märku andsid. “Minus on mingisugune metsik energia,” rääkis Merily “Hakkame tegutsema” uues osas. “Ma teen väga kirglikult oma asju. Kui ma midagi teen, siis ma teen seda päriselt.” Sealjuures ei jätnud Merily mainimata, et teel edukuseni on ta päris mitu korda negatiivse mõtteviisi ohvriks langenud. Siiski on ta iga kord väljapääsu leidnud ja enesekindlalt eesmärkide suunas sammunud. “Kõik on mööduv. Ka väsimus on mööduv,” nentis ta.




Muusikat on Merily terve oma elu õppinud. Tema õpetaja teadis, et Merily tulevik on tihedalt seotud muusikaga. Kuigi ta tunneb selle vastu suurt armastust, ei suudaks Merily täielikku rahulolu leida ilma pulmi korraldamata. Pulmade korraldamine on Merilyt proovile pannud, sest kuldne reegel pulmades on see, et kõike võib juhtuda. Seega on Merily omandanud võime külma närvi suure pinge all säilitada. Veel on ta õppinud seda, et ebameeldivas olukorras on süüdlase otsimine tarbetu, kui ta pole enne läbi mõelnud, kas ta oleks saanud midagi teistmoodi teha. Tema jaoks on väga oluline olla iseenda sõber.