Hakkame tegutsema

Hakkame tegutsema


Siim Land - Disipliin on vabadus"

July 07, 2019

Siim Land


Siim land on Ma olen autor, sisu looja, terviklik tervishoiutöötaja ja kõrge jõudlusega treener.Hariduse järgi on ta antropoloog, kuid ta on ka ettevõtja ja kirjanik.


Aastate jooksul on mul õnnestunud saavutada oma isiklikus arengus tase, kus ta  tundis, et on vaja oma teadmisi jagada maailmaga.


Ta püüab alati anda endast paremat ja areneda paremaks inimeseks. Ta on veetnud aastaid oma keha ja vaimu koolitamiseks erinevates formaatides - füüsilise treeningu, tähelepanelikkuse, loovuse, snaiperkooli ja oma bioloogia juhtimise kaudu arvukate biohäkkidega.


Ta usun, et me kõik peaksime püüdlema selle poole, et olla alati oma  parim versioon. See on tema töö eesmärk. Siim unistab maailmast, kus me kõik saame olla tugevamad, targemad, vastupidavamad, kiiremad ja õnnelikumad.


Selleks, et avaldada maailmale positiivset mõju tegeleb Siim iseenda pideva arendamisega ja selle teadvustamisega blogi, Youtube’i ja podcasti kaudu.


Siimu on alati huvitanud küsimus kuidas olla parim versioon endast ja teemad, mida Siim igas loomingus puudutab, seostuvad palju inimese vaimse ja füüsilise tervisega.


Blogipostitustest liikus ta edasi raamatute kirjutamiseni ja Youtube’i kanali, millel on üle 30 000 tellijat, loomisest podcastide tegemiseni.



Võtke meiega julgelt ühendust:


indrek@hakkametegutsema.ee