Hakkame tegutsema

Hakkame tegutsema


79 - Kristjan Jekimov - Reisimine õpetab väga kiiresti ennast tundma. Õpid väga kiiresti tunnetama piire, palju sa oled nõus kannatama ja läbi kogema.

June 09, 2019

Kristjan Jekimov


„Astu uksest välja ja hakka pihta!“


Tänases saates jagame teiega lugu põnevast elustiilist, millest unistavad paljud. Kristjan on maailmarändur ja digitaalne nomaad. Ta tegeleb kirjutamisega ja endale meelepäraste tegevustega täpselt sellistes maailmajagudes, nagu ta ise soovib.


Saate salvestus toimus Kristjanil Norra läänekaldalt fjordide vahelt, kus ta on veetnud juba viimased poolteist kuud. Tänaseks on Kristjan kolm aastat Eestist ära olnud. Suure osa oma vabast ajast veedab ta looduses fotosid tehes ning oma tegemistest kirjutades. Digitaalse nomaadi töö on üks osa tema rändavast eluviisist. Kristjan kirjutab inspireerivaid reisiesseesid, mis annavad ülevaate nii vastavast asukohast kui ka tema enda tegemistest. Digirändur nendib, et nii kirjutamisel kui ka igas muud eluvaldkonnas on väga oluline järjepidevus. Samuti aitab areneda ja innustust saada vabatahtlike tööd ja kontaktid kohalike. Kui algul pidi Kristjan digitaalse nomaadi töö kõrvalt leidma palju muid töid, siis nüüd on ta leidnud ennast nautivat köögis töötamast.


„Kui tahad alustada ja proovida, saab seda ka Eestis teha.“


„Sa ei kujuta kunagi ette, kus sa võid lõpetada – ka positiivses võtmes!“


Tänases saates:




  1. Mis ajendas Kristjanit hakkamaks digitaalseks nomaadiks? (7:56)




  2. Kuidas motiveerida end kirjutama? (17:50)




  3. Mis on suurimad õppetunnid digitaalse nomaadina? (30:10); (1:11:09)




  4. Mis aitab alustajaid digirändureid? (36:45); (45:13); 52:40)




  5. Kuidas saada vabatahtlikuks? (41:30)




„Reisimine õpetab väga kiiresti ennast tundma. Õpid väga kiiresti tunnetama piire, palju sa oled nõus kannatama ja läbi kogema.“


Hea kuulaja! Kui Sul on meile või Kristjanile küsimusi/ettepanekuid, siis võta julgelt ühendust facebookis või kirjuta indrek@hakkametegutsema.ee. Hoia end meie tegemistega kursis ja jälgi meid ka Instagramis!