Farmænd

Farmænd


Latest Episodes

Farmænd S6E6 – Nicholas Kawamura
September 13, 2019

Det er ikke for meget, at sige, at Nicholas Kawamura, udover at være farmand også er en guttermand. Han gæster denne uges afsnit og det er skide hyggeligt! Husk at tjekke https://www.ticketmaster.dk/artist/farmaend-billetter/994278 for billetter til vo...

Farmænd S6E5 – Nu med tømmermænd
September 07, 2019

Ifølge David er Farmænd-studiet under ombygning, men er det mon i virkeligheden bare Davids tømmermænd der har dikteret denne uges lokation? David kører i hvert fald denne uges afsnit ind med solide tømmerbørger.

Farmænd S6E4 – Tony Scott
August 29, 2019

I denne uge har den gode Tony Scott lagt vejen forbi og vi kan afsløre at det lynhurtigt blev hot som aldrig før. Der gik nemlig ikke lang tid før Tony og Jasper smed tøjet. Det kan være du også smider tøjet, når du høre ugens afsnit, hvem ved?

Farmænd S6E3 – Tobias Dybvad – Nu som far
August 24, 2019

Den gode ven af huset Tobias Dybvad, er blevet far! Tobias har lagt vejen forbi Farmænd-studiet for, at berette om det nye liv med sønnike Charley. God fornøjelse venner! Kh Farmænd   Farmænd Podcast sæson 6, er lavet i samarbejde med www.simplefeast.

Farmænd S6E2 – Brevkasse!
August 16, 2019

Kære venner! Så er det endnu en gang tid til vidunderlig brevkasse! Tak for de gode spørgsmål. I er skønne! Vi elsker jer faktisk, som vi elsker vores børn. Ja, den er god nok. Kh Farmænd.   Farmænd Podcast sæson 6, er lavet i samarbejde med www.

Farmænd S6E1 – Pelle og Mona’s fødselsdage!
August 09, 2019

Vores damer og herrer! Så er det blevet tid til sæson 6! Farmænd er tilbage med nyt fra Pelle, Elly og nu Mona-fronterne! Pelle bliver 3 og Mona er blevet født! Farmænd Podcast sæson 6, er lavet i samarbejde med www.simplefeast.com.

Farmænd S5E17 – Søren Rasted!
June 28, 2019

Kære Farmænd-lyttere! Så er vi ved vejs ende i denne sæson og vi slutter ballet med et brag af en snak ind i tre mikrofoner! Søren Rasted, har lagt vejen forbi og det var sjovt, alvorligt og pisse hyggeligt. Tak for den kæmpe opbakning hele sæsonen!

Farmænd S5E16 – Kræft er Ikke for Børn – Jan Rosenkrans
June 18, 2019

Kære venner. I denne uge har vi besøg af Jan Rosenkrans, som fortæller om sin datters forløb med kræft, behandlingen og eftertiden. En vigtig og hjerteskærende historie fra en stærk familie. Afsnittet er del af Kræftens Bekæmpelses kampagne “Kræft er I...

Farmænd S5E15 – Molly Egelind
June 14, 2019

Kender I det når man sætter sig i et podcast studie og trykker REC og så dukker Molly Egelind op!? Jo fandme! Og så blev hun i en hel time og fortalte de dejligste historier om sit liv som mor. Jeg synes du skulle lytte det og hvis du kan lide det,

Farmænd S5E14 – Brevkasse!
June 09, 2019

Kære venner! Så er der den undelyneme dømt brevkasse i Farmændstudiet! Vi svarer på skønne spørgsmål fra verdens bedste lyttere og vi hygger os. Lyt med og stik os et review på iTunes, hvis du kan lide det du hører. Hvis ikke du kan,