Farmænd

Farmænd


Latest Episodes

Farmænd S7E18 – Le Gammeltoft
May 16, 2020

Le Gammeltoft har åbnet sin kære mediefabrik Heartbeats og inviteret Farmænd Podcast indenfor til en sludder for en sladder om bl.a. deleordninger og søskendeforhold. Det var drønhamrende hyggeligt! Lyt det hvor du kan.

Farmænd S7E17 – David og Jasper
May 08, 2020

Hej venner. Nyt afsnit. Det er David, det er Jasper, og de er helt alene. De ser skidegodt ud, men det kan I selvfølgelig ikke se, fordi det er en Podcast. Mvh. Asta. P.S. Jasper er fucking i skoven igen. Farmænd Podcast sæson 7,

Farmænd S7E16 – Camille og Asta
May 01, 2020

Sandhedens time er kommet. Camille og Asta er ugens gæster og vi har åbnet brevkassen! Vi kommer vidt omkring i de gode spørgsmål og vender selvfølgelig emner som klamhed, overdrivelser i Farmænd generelt og gode/dårlige sider ved David og Jasper.

Farmænd S7E15 – Rasmus Olsen
April 23, 2020

David er træt af Covid-19, Jasper drikker øl og Rasmus Olsen er gæst. Sådan lyder overskriften på denne uges Farmænd-plakat! Corona-træthed, alene-tid og søvntips er ugens emner. God fornøjelse, venner

Farmænd S7E14 – Thomas Skov
April 17, 2020

Kæreste venner! Corona-times fortsætter og det samme gør de interimistiske Farmænd-studie-set ups også. Dette afsnit er live on tape fra København, Valby og Skibby. Gæsten hedder Thomas Skov og det er drønhyggeligt!

Farmænd S7E13 – Sofie Flykt og Martin Nørgaard
April 10, 2020

Denne uges afsnit er en god gammeldags crossover med podcasten “Det værste par”, som består af det herlige par – Sofie Flykt og Martin Nørgaard! De er skønne, det er herligt og vi glæder os til du skal lytte det!

Farmænd S7E12 – Nyt fra Sverige feat. Martin Høgsted
April 03, 2020

Denne uges afsnit har minsandten fået besøg af bakterie og Sverige-ekspert Martin Høgsted! Klassiske emner som Corona, prut på spray og parforhold findeles af de tre formænd. Nyd det! Farmænd Podcast sæson 7, er lavet i samarbejde med SimpleFeast.

Farmænd S7E11 – David og Jasper
March 28, 2020

Coronaen kradser, men David og Jasper har sat hjemmemikrofonerne op og får talt godt og grundigt ud om lasagne, køkken/bål-ulykker, hjemmeskole, krisetid og drømme. Nyd det! Farmænd Podcast sæson 7, er lavet i samarbejde med SimpleFeast.

Farmænd S7E10 – Martin Høgsted
March 20, 2020

Kære venner! Skøre tider. Holy shit. Men vi håber I alle klarer skærene, bliver hjemme og passer godt på hinanden. Ugens afsnit er blevet testet og fundet fuldstændigt Corona-frit. Det er nemlig et afsnit, som for det første er optaget d. 1.

Farmænd S7E9 – Christian Fuhlendorff
March 13, 2020

OBS: Dette afsnit af Farmænd podcast er optaget d. 11.3.2020 – dagen før Danmark gik i Covid-19 lock down og lukkede skoler, daginstitutioner, restauranter, begivenheder og andre forsamlinger. David og Jasper har besøg af Christian Fuhlendorff og den s...