Farmænd

Farmænd


Latest Episodes

Farmænd S8E8 – David, Camille, lillesøster og så Jasper
September 25, 2020

David er blevet far igen! Lillesøster er landet! Farmanden er træt, stolt og glad OG minsandten om ikke Camille kigger forbi og fortæller lidt om strabadserne. Nyd det! Sig goddag til vores nye venner fra Telmore!

Farmænd S8E7 – David og Jasper
September 18, 2020

Det er David, det er Jasper og det er Farmænd! Det kan synges… Prøv lige! Det lyder godt. Vi har optaget et nyt afsnit og vi hygger os, gør vi. Vi både starter og slutter i Davids soveværelse. Lyt med hvis du tør.

Farmænd S8E6 – Flemming Møldrup
September 11, 2020

Flemming Møldrup er vores vidunderlige gæst og ugens afsnit blev en skidegod snak om blandt andet livet som skilsmissefamilie. Det var hyggeligt og det var drøn lærerigt. Enjoy! Sig goddag til vores nye venner fra Telmore!

Farmænd S8E5 – Troels Bech
September 05, 2020

Farmænd Podcast er klar til dine ører igen og denne uge er det fodboldtræner, sportschef og far til OTTE børn, der har lagt vejen forbi! Nyd det!   Sig goddag til vores nye venner fra Telmore! De er med os hele sæsonen og det elsker vi.

Farmænd S8E4 – Benjamin Hav
August 28, 2020

Denne uges Farmænd har igen fornemt besøg af musiker og farmand, Benjamin Hav! Vi snakker brødknive i låret, om at købe hus i Hornbæk (og fortryde det meget hurtigt igen) og hvor kritisk man egentlig kan være overfor gravide kvinder.

Farmænd S8E3 – Rasmus Bruun
August 21, 2020

Venner! Så er der Farmænd Podcast nok en gang! Denne uge er det med ingen ringere end Rasmus Bruun. Gudsbenådet satiriker og farmand. Enjoy!   Sig goddag til vores nye venner fra Telmore! De er med os hele sæsonen og det elsker vi. Telmore er gode,

Farmænd S8E2 – David og Jasper
August 13, 2020

David og Jasper har sat sig ned, tændt mikrofonerne og optaget et afsnit Farmænd Podcast. Er David mon klar til barn nummer to? Får Jasper en klump i halsen? Har Camille gjort noget klamt? Lyt med, kære ven!

Farmænd S8E1 – David, Jasper og Thomas Parry
August 07, 2020

Ferien er slut og Farmænd er tilbage! Og hvor har vi dog glædet os! Pelle har fødselsdag, Mona har haft fødselsdag og så besøger vi kok og køkkenchef hos Simple Feast, Thomas Parry, for at tale om børn og mad. Vi håber I vil nyde afsnittet.

Farmænd S7E20 – Mathias Helt
May 29, 2020

Kære venner! Så er vi nået til vejs ende i denne omgang. 20 afsnit blev det til i sæson 7 og vi er ovenud lykkelige over den store opbakning vi har mærket hele sæsonen. Tusind tak for alle jeres kommentarer, tags,

Farmænd S7E19 – Charter Mccloskey
May 22, 2020

Kære venner! Det er fredag og det er Farmænd-tid. Charter Mccloskey har lagt vejen forbi til en snak om bl.a. deleliv, forældreengagement i børnehave/skole og om grineren børn. God fornøjelse!   Farmænd Podcast sæson 7,