Farmænd

Farmænd


Latest Episodes

Farmænd S8E18 – Charter McCloskey og special guest Alice Grønhøj
December 04, 2020

Ugens afsnit Farmænd kommer i to dele. Først taler vi med lektor i forbrugeradfærd fra Aarhus Universitet, Alice Grønhøj, om børn og reklamer og derefter kigger vores gode gamle husven, Charter McCloskey denundelyneme forbi. God fornøjelse, venner!

Farmænd S8E17 – Kasper Fisker
November 27, 2020

Vores damer og herrer! Verdens bedste fodboldspiller, Kasper Fisker, har lagt vejen forbi Farmænd mikrofonerne til en snak om hvordan det er, at være verdens bedste fodboldspiller (og far) i verdens bedste fodboldklub (Læs: Fremad Amager).

Farmænd S8E16 – Rasmus Tantholdt
November 20, 2020

Rasmus Sebastian Altenburg Tantholdt, er navnet! Et sandt scoop! Farmand, berygtet journalist og en allround good guy. Lyt det og få det fedt. Sig goddag til vores gode venner fra Telmore! De tilbyder et mobilabonnement,

Farmænd S8E15 – Pelle Peter Jencel
November 13, 2020

Pelle Peter Jencel har lagt vejen forbi Farmænd Podcast, for han skal sgu være far lige om et par måneder! En vidunderlig snak om forventninger og forberedelser, som du bare kan se at komme i sving med! Sig goddag til vores gode venner fra Telmore!

Farmænd S8E14 – Corona i Mandel-lejren!
November 06, 2020

Så er der ægte Corona-afsnit, der er nemlig Corona i lejren hjemme hos David. Han siger de nok skal klare den, men lyt alligevel til hvordan de to Farmænd skærer sådan epedimiologiske lagkage. Sig goddag til vores gode venner fra Telmore!

Farmænd S8E13 – Mikkel Kryger
October 29, 2020

Man kan sagtens kalde ugens gæst for Farmænds husven. Han er nemlig i huset og han er vores ven. Mikkel Kryger! God fornøjelse! Sig goddag til vores gode venner fra Telmore! De tilbyder et mobilabonnement, som ikke bare er fri tale og data,

Farmænd S8E12 – Lars Jacobsen
October 23, 2020

81 A-landskampe i herrefodbold og 1 optræden i Farmænd Podcast, kan den gode Lars Jacobsen nu skrive på sin wikipedia efter han satte sig til bords med David og Jasper. Det blev en herlig snak og du kan bare se at komme i gang. God fornøjelse!

Farmænd S8E11 – David og Jasper’s vidunderlige brevkasse
October 16, 2020

Det er blevet den tid på sæsonen! Vidunderlig Farmænd brevkasse til dine ører og til dit sind. God fornøjelse!   Sig goddag til vores gode venner fra Telmore! De er med os hele sæsonen og det elsker vi. Telmore tilbyder et mobilabonnement,

Farmænd S8E10 – Frederik Cilius
October 09, 2020

Frederik Cilius er gæst! Jo, fandme! Og det blev en af de bedste dage i vores liv. God fornøjelse!   Sig goddag til vores gode venner fra Telmore! De er med os hele sæsonen og det elsker vi. Telmore tilbyder et mobilabonnement,

Farmænd S8E9 – Martin Høgsted
October 02, 2020

Jasper ligner lort, David leger navneleg og Martin har engang gået til basket! Av for pokker et godt afsnit! God fornøjelse, kære venner! Sig goddag til vores nye venner fra Telmore! De er med os hele sæsonen og det elsker vi.