Farmænd

Farmænd


Latest Episodes

Farmænd S5E3 – Mikael Simpson
March 08, 2019

I denne uge tager David og Jasper imod Mikael Simpson. Det forunderlige forælderliv bliver gransket, og det diskuteres om vores heltestatus overfor vores børn varer ved.   Farmænd Podcast sæson 5, er lavet i samarbejde med www.simplefeast.com.

Farmænd S5E2 – John Kenn Mortensen
March 01, 2019

I denne uge har vi besøg af John Kenn Mortensen, og hvis du ikke præcis ved hvem han er, så er det på tide du finder ud af det. Han er forfatter, illustrator og instruktør og et helt igennem rart menneske. Vi snakker tvillinger,

Farmænd S4E13 – Benjamin fra Benal
December 09, 2018

Så er Farmænd ved, at være ved vejs ende i denne sæson og derfor lukkes ballet med et brag af et stille og roligt afsnit. Benjamin Hav fra Benal er gæst og vi får en ærlig snak med ham om kontrasten mellem rapperlivet og livet som far.

Farmænd S4E12
December 03, 2018

I denne uge leverer komiker Rasmus Olsen et af de bedre parforholdsfif, efter han og farmændene har vendt verdenssituationen. Menuen står derudover på fede farmændstats, børns fald og vuggestue/børnehaveskift.

Farmænd S4E11
November 23, 2018

Farmænd har slænget sig i de vante hjemmelige omgivelser og over to iskolde pilsnere taler David og Jasper om hjemmeskole, mareridts og hvad man egentlig bruger sand til.   Dette afsnit er lavet i samarbejde med Simple Feast.

Farmænd S4E10 – På besøg hos ministeren!
November 18, 2018

I denne uge er Farmænd inviteret på Christiansborg for, at få et alvorsord med udenrigsminister Anders Samuelsen. Hvordan hænger far-livet sammen med en karriere på borgen og stopper vi nogensinde med at opdrage på vores unger,

Farmænd S4E9 – Ædru brevkasse
November 02, 2018

I denne uge har David været til forældremøde og så er kysserierne startet på Elly’s skole til Jaspers store fortvivlelse. Derudover kaster farmændene sig over resten af spørgsmålene fra forrige uges brevkasse. Denne gang i ædru tilstand.

Farmænd S4E8 – Petra er tilbage!
October 28, 2018

Petra Nagel er tilbage! Siden sidst har hun sgu fået Pelle-Emil. Vi taler om Petra’s nye rolle i livet og om hvor optur det er, at få sådan et barn.   Dette afsnit er lavet i samarbejde med Simply Chocolate. Få 20 % rabat på www.simplychocolate.

Farmænd S4E7 – Bedugget brevkasse!
October 22, 2018

Farmænd podcast er aldrig blevet beskyldt for, at være en afholdspodcast, så derfor kommer det vel næppe bag på nogen, at en brevkasse bedst bliver afviklet med en lille rødvinsskid på! Hør farmændene snaldre sig igennem verdenssituationen og de gode l...

Farmænd S4E6 – Anders Stegger på visit
October 05, 2018

I denne uge byder Farmændene den gode Anders Stegger på en bid og et glas. Trioen runder børneflitsbuer, Kim Larsen, begravelser og opmærksomhedsskrig, mens det konkluderes, at mange børn – kræver grimme biler. Kan du lide hvad du hører,