Decide for Impact podcast

Decide for Impact podcast


Strategische gewoontes en beslissingen nemen met Christiaan Slierendrecht

March 10, 2021

Vandaag het gesprek met Christiaan Slierendrecht.

Christiaan Slierendrecht is online strateeg en eigenaar van digital marketing bureau JijOnline. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond, lanceerde in 2005 zijn eerste zakelijke website en werkte enkele jaren als business analist in de financiële sector om in 2011 te starten als full time online ondernemer. Christiaan is voormalig professioneel pokerspeler en combineert z’n ervaringen als ondernemer, pokerspeler en business analist tot een uniek perspectief op online ondernemerschap.

Christiaan heeft de afgelopen tijd in veel podcasts aandacht gekregen voor zijn boek. In ons gesprek hebben we het vooral over zijn ontwikkeling als ondernemer en de rol van poker hierin. Verder hebben we het uitgebreid over beslissingen nemen als ondernemer, gewoontes en stoïcisme. Onderwerpen die mij raken en waar ik graag meer over leer van andere ondernemers over hoe zij dit doen. Ook hebben we het over ze bij zijn huidige bedrijf de klanten krijgen.

Luister naar de inzichten van Christiaan.

Laten we beginnen…

Meer over Christiaan:

* https://www.linkedin.com/in/christiaanslierendrecht* WeAreMedia https://weareyourfriend.nl/ * JijOnline https://jijonline.nu/ 

Www.Digitaalgroeien.nl