FC Emmen Podcast

FC Emmen Podcast


Latest Episodes

Sportcast #5: Gaat FC Emmen dit weekend wel door?
September 10, 2018

In de vijfde Sportcast blikken we terug op het Drentse amateurvoetbal van het weekend en kijken we vooruit naar de wedstrijd van FC Emmen tegen FC Utrecht. Omdat de politie wil gaan staken, vraagt het panel zich af of de wedstrijd wel doorgaat.

Sportcast #4: Fantastisch begin Drentse hoofdklassers
September 03, 2018

In de vierde Sportcast blikken we vooral terug op het afgelopen voetbalweekend. We bespreken FC Emmen tegen De Graafschap en we kijken naar de prestaties van de Drentse hoofdklassers. Daarnaast staan we stil bij de 32-0 nederlaag van Asser Boys zaterdag.

Sportcast #3: Hugo Borst zet FC Emmen op scherp
August 27, 2018

In de derde Sportcast blikken we terug op de kansloze 5-0 nederlaag van FC Emmen bij Ajax. De landelijke media waren, onder leiding van Hugo Borst en Kenneth PĂ©rez, snoeihard over de prestaties van Emmen. Is FC Emmen inderdaad een campingelftal? Of valt

Sportcast #2: FC Emmen mist scorend vermogen en een plan B
August 20, 2018

In de tweede Sportcast een analyse van de wedstrijd FC Emmen - AZ. Waarom verloren de Emmenaren met 1-4? Heeft de ploeg wel voldoende scorend vermogen en is er wel een plan B? Verder gaat het over Formule 1 in Assen en of Bo Bendsneyder bij het team van R

Sportcast #1: De historische zege van FC Emmen
August 13, 2018

In de eerste Sportcast ruim aandacht voor de historische zege van FC Emmen op ADO Den Haag. Ook wordt er teruggeblikt op de Slag om Norg. Verder kijken we vooruit op dat wat komen gaat op sportgebied in Drenthe.