Digitale Tanker

Digitale Tanker


Latest Episodes

Episode 100: Gæsternes gode råd til 2021
December 20, 2020

Vi har tilbud alle tidligere gæster i podcasten at komme med deres bedste råd for 2021. Det blev til 8 +lidt ekstra. Lyt med her.

Episode 99: Webdesign og neuromarketing
December 06, 2020

Kender du følelsen af overskuelighed, når du lander på en hjemmeside? I denne episode ser vi på hjernens processer når den interagerer på en hjemmeside, og hvorfor mange besøgende forlader hjemmesiden, inden de er nået i mål.

Episode 98: Influencer marketing i en 6-trinsmodel med Louise Bonfils Høck
November 23, 2020

I denne episode bliver du klogere på influencer marketing og hvordan du selv kan arbejde med influencer marketing igennem en 6-trins mode: Strategi, kreativ koncept, udvælgelse, prisforhandling, eksekvering og rapportering.

Episode 97: Få gode vaner med Atomic Habits
November 08, 2020

I denne episode lærer du at tage overhånd på dine vaner, og finder ud af hvordan du anlægger nye vaner som holder! Det hele tager udgangspunkt i Atomic Habits.

Episode 96: Danskernes læsevaner
October 25, 2020

I denne episode bliver du klogere på læsevaner - både danskernes og Puk og Caspers. Lyt med til, hvordan får Puk og Casper tid til at læse bøger i deres travle hverdag.

Episode 95: Et godt hjemmenetværk
October 18, 2020

Ingen af os er vilde med udfald på vores internet derhjemme, men er der noget du selv kan gøre for at sikre det ikke sker? Anita flyttede og det gav anledning til Thomas kom forbi og kiggede på hjemmenetværket.

Episode 94: Onlinehandel i coronatider
October 11, 2020

Hvordan har COVID-19 ændret vores købsmønstre og i særdeleshed, hvordan har det ændret onlinehandlen. Puk og Thomas kommer nærmere ind på dette i denne episode med gode tal og analyser fra FDIH.

Episode 93: Kan man få nære relationer via digitale samtaler?
September 13, 2020

Kan man få nære relationer via digitale samtaler? Det undersøger vi gennem et interview med Anette Grønning, der forsker i digitale samtaler.

Episode 92: Fokus og forstyrrelser
August 30, 2020

Forstyrrelser og afbrydelser er noget, som vi bør undgå. Det bør vi, fordi det stresser os, da arbejdspresset skal forøges efter en forstyrrelse. 

Episode 91: Få styr på din indbakke
August 16, 2020

I denne episode snakker vi nærmere om mailindbakken, mappestruktur og -regler. Hvordan får du styr på indbakken med gode værktøjer som Boomerang og Amy. Lyt med!