Den Digitale Nomade

Den Digitale Nomade


Passion eller et job….vi diskuterer freelancebegrebet…episode 067

September 10, 2019

Freelancer er det en passion eller et job
Disclaimer: Hvis du er sart, vil jeg anbefale dig overhovedet ikke at lytte til denne her podcast. Så er det sagt.

Hvorfor siger jeg nu det. Det er jo en super dårlig måde at promovere sin podcast på. Jeg siger det, fordi det er en vanvittig podcasts, der stikker i alle mulige retninger. Udgangspunktet for podcasten var at Kristian og jeg taler om, hvad det vil sige at være freelancer, men som i praksis ender i er et realityshow, der udspiller sig lørdag aften på vores altan med fyrværkeri og fest som lydkulisse.

Vi brækker news, vi diskuterer (læs småskændes) drikker alverdens mystiske vine, putter børn, forklarer vores datter at vi ikke går med lance, når hun er i skole,  skriger af grin, kommer til at tale ned til nogle mennesker, alt imens vi forklarer og giver tips til freelance livet.

Vi taler om priser, hvordan man efter mange år vel egentlig slet ikke er freelancer mere, men nærmere selvstændig, hvordan man starter ud, får kunder og om det skal være en passion eller et job at være freelancer. Overraskende nok er vi heller ikke enige her.

Så som sagt, du skal have tålmodighed, have lyst til at være en flue på væggen i vores parforhold, og blive klogere på dårlige vine samt freelance begrebet. Hvis du alligevel tænker, jamen så stik mig det dog. Så kan du lytte med her.
Og som altid, kan du donere i kassen, hvis du fik noget ud af det.
Kærligst Mille

 #dendigitalenomade

Skal du have alle fordelene i mit netværk, så meld dig til nyheder her. Denne uge får du gratis timer i et podcast studie i KBH, hvis du selv har drømmen om at lave podcast.

https://www.digitalnomadliving.dk/jeg-goer-dig-remote-meld-dig-til-her/