Chicks and the City podcasts

Chicks and the City podcasts


S02E20 Wat doet een sjamaan?

October 22, 2020

In deze nieuwe podcast aflevering duiken we samen met Olivia Biswane in de wereld van spirituele bewustwording en empowerment. Olivia is namelijk een vrouwelijke sjamaan. Hoe cool is dat?! 

Olivia Biswane werd in 1964 geboren in Suriname, het land van de Amazone, waar haar voorouderlijke Arowakse Inheemse bloedlijn en achternaam van afstammen. “Met trots mag ik in deze levensfase de voorouderlijke kennis dragen en uitdragen aan de Inheemse nazaten”, vertelt ze. 

Al met en al is Olivia dus een geboren healer en transformer die ook wel een PYAI, SEMETSE of zoals beter bekend hier in het westen een Sjamaan/ Sjamanca (de Siberische benaming) wordt genoemd.

“Mijn talenten heb ik altijd volledig kunnen inzetten in geneeskundige veld en in profit- en non profit organisaties”, vervolgt Olivia. Momenteel voert ze ook hele ceremonies uit voor families, gemeenschappen en leefgebieden. Ook geeft ze coaching en doceert zij spirituele bewustwording en empowerment. Daarnaast is zij ook één van de Europese Grootmoeders of Elders, die ingezet kan worden voor counselings en ceremonies tijdens conferenties. 

Olivia in actie

Energy never lies

Als sjamaan vervult Olivia een belangrijke rol tijdens ceremonies. Maar wat houdt zo’n ceremonie nou precies in? Ceremonies zijn bijeenkomsten waar een bepaald thema centraal staat. Denk aan thema’s als vergeving, familieherstel en verzoening. Om dit te bereiken wordt er energiewerk toegepast. Olivia werkt intuïtief en kan de energie die aanwezig is voelen. Is er bijvoorbeeld ruis aanwezig of stroomt het lekker? Door het vrij maken van oude energie, worden mensen weer in hun geneeskracht gezet. 

De podcast

In deze nieuwe aflevering geeft sjamaan Olivia Biswane ons alle ins en outs over spirituele bewustwording en empowerment. Tijdens de show doet zij ook een kleine sessie om iets over de energie bij ons in de zaal te zeggen! 

Je bent elke woensdag vanaf 18:00 uur van harte welkom om de show live bij te wonen op de jongerenvloer (1ste verdieping) in de centrale bibliotheek Rotterdam. De complete podcast is elke vrijdag te beluisteren via onze website, Spotify, Apple Podcasts en Tunein!

Luistertip!