Art Podcast

Art Podcast


Art Podcast 71: Αλεξάνδρα Αυγερινού – Βιβλία δώρα για τις γιορτές

December 15, 2022

Αν αγαπάς τα βιβλία και θέλεις να μοιραστείς συναισθήματα μέσα από αυτά και με άλλους ανθρώπους, τότε κάνεις δώρα βιβλία (και) μέσα στις γιορτές. Ναι, αλλά ποια θα είναι η σωστή, η καλή επιλογή για τον καθένα ξεχωριστά;


Η Αλεξάνδρα Αυγερινού – Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του εκδοτικού οίκου Διόπτρα – είναι η καλεσμένη της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο Art Podcast #71 και αναλαμβάνει να μας βοηθήσει.


Ποιο είναι το βιβλίο που θα κάνει κι αυτόν που δε διαβάζει να το κρατήσει με ενδιαφέρον στα χέρια του; Ποιο παιδικό πολυβραβευμένο βιβλίο ξεχωρίζει η ίδια, τι λέει για το πολυσυζητημένο φαινόμενο BookTok, πώς ξεκίνησε να διαβάζει αστυνομική λογοτεχνία, ποια βιβλία αυτοβελτίωσης ξεχωρίζει, τι λέει για την Colleen Hoover που βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών νεαρών κοριτσιών – και όχι μόνο….


Η Αλεξάνδρα Αυγερινού μιλάει για τη γραφή της Αλκυόνης Παπαδάκη, τον ανεξάντλητο Γιάννη Ξανθούλη, την εξομολόγηση της Έλενας Ακρίτα στο τελευταίο της βιβλίο, τις ιστορίες σχέσεων που ξεπηδούν μέσα από το μυθιστόρημα της Δήμητρας Παπαδοπούλου και φυσικά για τον «Ανήφορο» του Νίκου Καζαντζάκη.


Στην ερώτηση αν η ζωή της γινόταν βιβλίο ποιον τίτλο γνωστού βιβλίου θα δανειζόταν, η απάντηση είναι: «Για μια Υπέροχη Ζωή» – Robin Sharma.


Απολαύστε το Art Podcast #71 και βρείτε προτάσεις βιβλίων για δώρα, φέτος στις γιορτές – με την υποστήριξη των εκδόσεων Διόπτρα, βιβλία με θέα τη ζωή!



Ακούστε το podcast σε έναν από τους παρακάτω players ή στις αγαπημένες σας εφαρμογές και ακολουθήστε (follow) το Art Podcast και στο Spotify!