Art Podcast

Art Podcast


Art Podcast 63: Γεράσιμος Ανδρεάτος

October 12, 2022

Η ενασχόληση με τη μουσική είναι μια τεράστια διέξοδος και ό,τι και να συμβεί έχεις ένα σπουδαίο καταφύγιο!



λέει ο Γεράσιμος Ανδρεάτος  – ο καλλιτέχνης που ακολουθεί μια πορεία στα μουσικά πράγματα με απόλυτη συνέπεια στο καλό λαϊκό τραγούδι, αυτό που εκφράζει το συναίσθημα και τους αγώνες όλου του κόσμου….


Καλεσμένος της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο Art Podcast #63 θυμάται τα παιδικά χρόνια με την κιθάρα του πατέρα του στα χέρια και λίγο αργότερα το μπουζούκι που μελέτησε με αγάπη – και το ίδιο κάνει και τώρα… η γνωριμία του με τον Χάρη και τον Πάνο Κατσιμίχα σταθμός στην καλλιτεχνική του πορεία: είναι το ξεκίνημα, αλλά και η πρώτη επαφή με το κοινό ως ερμηνευτής… είναι η γνωριμία με την Γαλάνη και την Αρβανιτάκη και οι πρώτες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.


Ο ρόλος του Δημήτρη Παπαδημητρίου και το «Λόγω Τιμής», αλλά και ο εξαιρετικός Βαγγέλης Κορακάκης μέσα από τις αφηγήσεις του Γεράσιμου Ανδρεάτου, με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση για τις δημιουργίες που του έχουν εμπιστευτεί και αποτελούν πια την ταυτότητά του. Μιλάει για νέους καλλιτέχνες που ξεχωρίζει, για τις κόρες του και για την νέα πραγματικότητα στη δισκογραφία και τα ραδιόφωνα…


Άκου την Τέχνη και γνώρισε καλύτερα τον Γεράσιμο Ανδρεάτο μέσα από το Art Podcast #63.



Απολαύστε το podcast σε έναν από τους παρακάτω players ή στις αγαπημένες σας εφαρμογές και ακολουθήστε (follow) το Art Podcast και στο Spotify!