Art Podcast

Art Podcast


Art Podcast 52: Μελέτης Ηλίας

May 19, 2022

Ο Μελέτης Ηλίας είναι δημοφιλής ηθοποιός, με εξαιρετική θεατρική πορεία, ευγενής, με χιούμορ και αλήθειες… πολλές αλήθειες για τη ζωή του που μοιράζεται σε αυτό, το Art Podcast #52.


Πώς ένα παιδί που δεν έχει μεγαλώσει με ερεθίσματα Τέχνης γίνεται τελικά ηθοποιός; Πώς από τη λογιστική μεταπηδά στην υποκριτική, μετά από τις παραστάσεις «Καημένε μου Μάρικ» και «Θηλιά» που παρακολουθεί και από δυο τρεις ερωτήσεις στην Αλεξία Καλτσίκη για να «του δώσει τα φώτα της»; Ο Μελέτης Ηλίας θυμάται στιγμές… μιλάει για τον Λευτέρη Βογιατζή, αλλά και για την αδιανόητη πενταετία στο πλευρό του Θεόδωρου Τερζόπουλου, γεμάτη θεατρικές εμπειρίες και ταξίδια σε όλον τον πλανήτη.


Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή του αργότερα και εκείνος τρύπωσε για τα καλά στη δική μας ζωή, με επιτυχία, με ερμηνείες ξεχωριστές σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές. Οι συνεργασίες που ξεχωρίζει, η οικογένεια που έχει δημιουργήσει, η μουσική που απολαμβάνει και… η σύγκριση με τον Ryan Gosling με την κόρη του να προτιμά τον Χολυγουντιανό σταρ.


Όλα αυτά στο Art Podcast #52  – άκου την Τέχνη.