Art Podcast

Art Podcast


Art Podcast 46: Όλγα Βλαχοπούλου

March 14, 2022

Τους στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου τους τραγουδάς, τους ξεχωρίζεις – αυτό είχε κάνει και ο Αντώνης Βαρδής τότε… την ίδια δεν τη συναντάς σε κοσμικά events – άλλωστε έχει επιλέξει να ζει μόνιμα στη Δράμα και να δημιουργεί από εκεί!


Καλεσμένη της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο Art Podcast #46 και καταφέρνουν οι δυο τους να κάνουν μια κουβέντα με πολλές ιστορίες πίσω από τραγούδια και… ταμπεραμέντο δραμινό!


Πώς ταξίδεψαν οι στίχοι της στα δέκα της χρόνια μέχρι την κρατική τηλεόραση και τον Γιάννη Ζουγανέλη;


Τι είπε η φίλη της η Ρούλα στον Φίλιππο Πλιάτσικα – εντελώς τυχαία – και προέκυψε το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» που είχε γράψει η Όλγα Βλαχοπούλου όσο ακόμη ήταν μαθήτρια της Γ’ Λυκείου και βέβαια αποτέλεσε την αρχή της πορείας της;


Κι αυτή η πορεία της πώς έλαμψε μέσα από την γνωριμία της με τον μοναδικό Αντώνη Βαρδή;


«Μου έμαθε να γράφω» λέει συγκινημένη και ζωντανεύει με την αφήγησή της τη γλυκύτητα του Αντώνη Βαρδή και το τεράστιο μέγεθός του.


Ιστορίες με καλλιτέχνες μπλέκονται με τη ζωή της σήμερα, με τα παιδιά της, αλλά και τη φιλανθρωπική δράση της, για να καταλήξει υπογραμμίζοντας πως νιώθει «γεμάτη» όταν ακούει δίπλα της να σιγοτραγουδούν στίχους της.


Η Όλγα Βλαχοπούλου σε μία σπάνια εξομολόγηση στο Art Podcast #46 – Άκου την Τέχνη και ζήσε την απόλαυση της σοκολάτας μέσα από το Le Fondant – εξαιρετική χειροποίητη σοκολάτα!