Ajax Podcast

Ajax Podcast


#42 Ajax - Willem II met Big2 (Opposites) en Jerry Leembruggen (Partysquad)

December 08, 2019

Een podcast opnemen na een thuisduel is meestal een garantie voor een goede sfeer, maar dit keer liep het helaas anders. Ajax verloor met 0-2 van Willem II en dus hebben we het met onze gasten Twan ‘Big2’ Van Steenhoven (The Opposites) en Jerry Leembruggen (The Partysquad) zo weinig mogelijk over de wedstrijd.


Wel weet Jerry ons inside information te vertellen over Ajax kampioensfeestjes en geeft Twan toe dat The Opposites soms inspiratie haalden uit het publiek in de ArenA. Ook speelt de zoon van Jerry bij Ajax O15 en hield hij duizenden keren hoog op de middenstip.


We hebben het over de connectie tussen Ajax en muziek. De gasten voegen een nummer toe aan de Ajax Podcast Spotify Playlist:


https://open.spotify.com/playlist/1FP4Vi2ia7bYOJniJrCvMj?si=8VYc5DY_QHysnY4aSD2gBw


En volg je Ajax' officiële playlist al? https://open.spotify.com/playlist/1FP4Vi2ia7bYOJniJrCvMj?si=OryKk50PQk2W4tz2vB_VJA


Ook behandelen we weer een #AjaxMoment. Jouw Ajax-herinnering kun je nog een week mailen naar podcast@ajax.nl en wie weet mag je met de Ajax Podcast mee naar Ajax - ADO Den Haag op 22 december. Volgende week is Donny van de Beek te gast in de Ajax Podcast! Stel jouw vraag via e-mail of gebruik #AjaxPodcast.


Wil je Ajax Radio luisteren? Bij iedere thuiswedstrijd is Ajax Radio er 90 minuten live via www.mixlr.com/ajaxradio