Ajax Podcast

Ajax Podcast


#41 Troy Douglas kijkt naar de eerste stappen

December 01, 2019

Troy Douglas is een opvallende verschijning achter de schermen bij Ajax. De voormalig topsprinter legt zich als performance trainer toe op de looptechniek van Ajacieden. Wat kunnen profvoetballers leren van een oud-Olympiër, die voor Nederland en Bermuda medailles won op wk's?


Het plezier straalt er vanaf bij Troy, die komende week 57 wordt, maar nog altijd topfit oogt. In deze aflevering van de Ajax Podcast legt hij uit hoe een voetballer volgens hem zou moeten lopen en wie daar in Amsterdam het beste in is.Ook laat Troy merken een echte muziekman te zijn en voegt hij een persoonlijke favoriet toe aan de Ajax Podcast Spotify Playlist: https://open.spotify.com/playlist/1FP4Vi2ia7bYOJniJrCvMj?si=z1G5MFi0TOmrPDrIhUqKQw


We hebben ook een Ajax Skill Bal weg te geven die is gesigneerd door Perr Schuurs, Kjell Scherpen en Nog Lang. Beantwoord de vraag aan het einde van deze podcast en vul hem in op het winformulier op ajax.nl/podcast! Ook is jouw mooiste herinnering aan Ajax, het #AjaxMoment, welkom op podcast@ajax.nl. Hier kun je ook naartoe mailen met vragen en opmerkingen.