Ajax Podcast

Ajax Podcast


#40 Ajax - Heracles door de ogen van tophockeyer Sander de Wijn

November 24, 2019

Als kind was hij gek op Ajax en voetbal, maar op zijn achtste moest Sander de Wijn van zijn vader gaan hockeyen. In 2015 won hij de Gouden Stick voor beste hockeyer van het land. Ook werd hij twee keer landskampioen met zijn club Kampong en won hij als international Olympisch Zilver in 2012. Ondertussen bleef hij Ajax op de voet volgen.


Tijdens Ajax - Heracles kijkt Sander met ons mee. Wat valt hem als topsporter op? Welke parallellen ziet hij met het hockey en wat denkt hij dat er in de kleedkamer gezegd wordt? Wat zijn de verwachtingen voor de wedstrijd tegen Lille?


We behandelen in deze aflevering een #AjaxMoment waar we een beetje stil van worden. Blijf je verhalen sturen naar podcast@ajax.nl, op 14 december wordt duidelijk wie er op 22 december bij ons aan mag schuiven bij Ajax - ADO Den Haag.


Heb je vragen aan de Ajax Podcast? Stel ze dan via podcast@ajax.nl. Abonneer je natuurlijk ook op de Ajax Podcast Spotify Playlist op: https://open.spotify.com/playlist/1FP4Vi2ia7bYOJniJrCvMj?si=gJ5MbvMBRK6VOxAMJDnpfg


Wil je naar het Ajax Winterfestival op 29 december? Beantwoord dan de prijsvraag via het formulier op www.ajax.nl/podcast.