Ajax Podcast

Ajax Podcast


#39 Klaassen, Van der Sar, Blokhuis en meer op de boekpresentatie van 'LOUIS'

November 17, 2019

De Ajax Podcast is weer op locatie. Dit keer staan we in een zaaltje ín de Johan Cruijff ArenA bij de boekpresentatie van 'LOUIS, 33 jaar Ajax-fotograaf', dat sinds deze week in de Ajax Shop te krijgen is. Er staan foto's in van huisfotograaf Louis van de Vuurst, die aan het einde van 2019 na 33 jaar met pensioen gaat.

In deze aflevering spreken we op een podium met hoofdpersoon Louis en schrijver Jaap Visser, die hem een seizoen lang volgde en de teksten schreef. Ook is popprofessor Leo Blokhuis te gast, hij neemt met ons de muzikale hoogtepunten door van de afgelopen 33 jaar. Mooie woorden zijn er van algemeen directeur Edwin van der Sar, die de eerste editie van het boek uitreikt. En wie is er nog meer in de zaal? Oud-aanvoerder Davy Klaassen! Ook hij heeft mooie herinneringen aan afzwaaiend clubman Louis.

Het boek is nu te koop via de Ajax Shop: https://www.ajaxshop.nl/nl/nieuw-2/nieuw/boek-louis-een-en-al-ajax?sqr=louis&, en aan 1 van onze luisteraars geven we ook een gesigneerd exemplaar weg. Beantwoord de (hele makkelijke!) vraag die we aan het einde van de podcast stellen via het winformulier op www.ajax.nl/podcast.

En wil jij op 22 december te gast zijn bij de Ajax Podcast en Ajax Radio tijdens Ajax - ADO Den Haag? Mail dan jouw #AjaxMoment door via podcast@ajax.nl. Op dit adres zijn ook alle andere vragen of opmerking welkom. Ben je trouwens al geabonneerd op de Ajax Podcast Spotify Playlist? https://open.spotify.com/playlist/1FP4Vi2ia7bYOJniJrCvMj?si=c6233awBRLmb4QyLT7rjWA

Nog meer Louis? Check dan vooral aflevering 5 van de Ajax Podcast, waarin hij meer dan een uur praat over alles (ja, echt alles) dat hij bij de club heeft meegemaakt.