Ajax Podcast

Ajax Podcast


#37 In de mancave van Andy van der Meijde

November 04, 2019

Andy van der Meijde is hot. Na zijn voetbalcarrière werd hij hoofdpersoon in een bestseller en kreeg een eigen real-lifesoap. Sinds 3 jaar speelt hij bovendien voor chauffeur in zijn populaire YouTube-serie ‘Bij Andy in de auto’ (ook te zien op FOX). Je zou bijna vergeten dat hij een geweldige voetballer was. Genoeg om over te praten!


We hebben het erover in de Ajax Podcast van deze week, die we opnamen bij Andy thuis. Hij haalt herinneringen op aan zijn eerste wedstrijd in een Ajax-shirt, zijn vriendschap met Zlatan Ibrahimovic en hoe het was om teamgenoot van Erik ten Hag te zijn.


Wil jij ook een keer met Andy in de auto? Dat is mooi, want deze week hebben we een door Andy gesigneerde minikit weg te geven (zo’n Ajax-shirtje dat je in je wagen kunt hangen). Beantwoord de vraag waarmee deze podcast eindigt via het winformulier op www.ajax.nl/podcast.


In de volgende podcast hebben we commercieel directeur Menno Geelen te gast. Heb je vragen aan hem, of een mooi #AjaxMoment dat je met ons wilt delen? Alles is welkom op ons e-mailadres: podcast@ajax.nl, of spreek ons aan op Twitter: @annedejong en @died6.