Ajax Podcast

Ajax Podcast


#32 Cijfers met Susan Lenderink en belofte Blind ingelost

September 29, 2019

We beginnen de podcast met Daley Blind. In aflevering 29 gaven we hem namelijk een cadautje dat hij al had, en beloofden hem iets nieuws. Dat hebben we geregeld en dus hebben we hem na Ajax - FC Groningen even opgezocht om hem een presentje te geven en de wedstrijd te bespreken.


Onze hoofdgast is deze week financieel directeur Susan Lenderink. Ze stapte deze zomer over van De Bijenkorf en presenteerde afgelopen week de jaarcijfers bij Ajax. Daarin staan zoveel miljoenen dat het ons bijna begint te duizelen. Wat betekenen die bedragen precies? En wat heeft Susan allemaal meegemaakt in die roerige eerste periode bij Ajax? We praten erover.


Ook voegt Susan natuurlijk een nummer toe aan de Ajax Podcast Spotify Playlist, die je hier kunt vinden: https://open.spotify.com/playlist/1FP4Vi2ia7bYOJniJrCvMj?si=7x1_KwTGSX2ZDeueZVgXfw


Verder geven we deze week de allereerste kaarten weg voor het Ajax Winterfestival, 29 december in de Johan Cruijff ArenA! Check de prijsvraag aan het einde van de podcast en vul het antwoord in op www.ajax.nl/podcast.