Aarhus Echo Podcasts

Aarhus Echo Podcasts


Podcast #17 – Stilhed før stormen - Afsnit 6 af 6

June 04, 2019

I det sjette og sidste afsnit af Aarhus Echos podcastserie om Northside Festival gør vi status og hører, om alt nu er klappet, og hvad vi har at se frem til i de kommende dage, når Northside Festival 2019 officielt løber af stablen. Vi besøger pladsen to dage før åbningen og dykker ned i festivalens musikprogram for at fremhæve nogle af de kunstnere, som du ikke vidste, at du burde opleve.

NorthSide debuterede på den danske festivalscene den 19. juni 2010. Her var alle fem navne på plakaten danske.
Siden har festivalen udviklet sig til at vare tre dage med koncerter fordelt på tre scener, og i januar 2019 vandt NorthSide en pris som Europas bedste mellemstore festival.
I år kan du på marken ved Ådalen opleve New Order, Mark Ronson, Alice In Chains, Tame Impala og Bon Iver, for bare at nævne et par stykker.
I denne podcastserie vil Aarhus Echo give dig et indblik i, hvad NorthSide er for en størrelse, og hvorfor den er, som den er. Det sker i løbet af seks afsnit, hvor vi snakker med festivalens bagmænd og bliver klogere på udvalgte aspekter såsom frivillighed, evaluering, grøn omstilling og meget andet. Lyt med, og få et spændende indblik i maskinrummet bag en af Danmarks største musikfestivaler.