Garasjen

Garasjen


Latest Episodes

Garasjen - Kopper og skjermkort
April 17, 2023

Idag er Jonas, Lars og Hallvard tilbake i studio etter en lang påske. Her impoviseres det og skytes rett fra hofta om blant annet: Jonas nye skjermkort og hans kjærlighet til småtelefoner, Hallvards m

Garasjen - Hjemmealenefest!
March 23, 2023

Langt om lenge klarte vi å klippe sending til pod, og resultatet får du her:

Garasjen - Du vil ikke tro hva Runa gjorde i natt!
March 20, 2023

Runa og Lars har ikke sovet i natt...De forteller om nattens opplevelser, som inkluderte både partering, og dødsfrister. Det har vært en tung dag for Runa, det har vært mye kokain i omløp.

Garasjen - for fulle ører
March 06, 2023

Det er mandag og vi ønsker deg velkommen inn i Garasjen! Hallvard, Lars, Runa og Guro babler i vei om dusjing, kutting av løk og neural link. Noe for en hver smak altså. Klem!

Garasjen - Lars på Sosial'n
February 27, 2023

Idag er Nye-Lars, Runa og Hallvard med på sending. Vi diskuterer hvordan livet har vært, drøy FMK og Runa ranter om manglende kjønnsnøytralisering av ord. Hallvard derimot vurderer de nyes teknikk og

Garasjen - RadioRuna
February 14, 2023

Runa er ny tekniker og lager god radio sammen med Andreas, Guro og Hallvard. Vi prater om sex med lange kabler, ChatGPT og sex med hev-og-senk pult.

Garasjen tar gull
January 30, 2023

Hallvard, Bård og Guro samles i Garasjen i dag. Vi vil ligge med strips! Garasjen BDSM-spesial? Dessverre, men Teknisk giftemål byr på fyrige diskusjoner. I tillegg er vi alle enige om at Telenor må s

Garasjen - Garasjeporten åpnes inn i 2023
January 16, 2023

Guro og Hallvard åpner garasjeporten for første gang i 2023. Vi har pratet med ChatGPT, Hallvards mamma anbefaler kefir til bruk i sjokoladekake og vi tar deg fra A til Å i teknologiverden!

Garasjen - Julespesial!!
December 04, 2022

Julen nærmer seg! Og vi samler oss til julehygge for en siste jule spesial. Vi snakker om studentens julestemning, hva er den beste julematen? og julebord. Ta en lytt, da vel!