En Freelancers bekendelser

En Freelancers bekendelser


En Freelanceres bekendelser #7 Chat-GTP, nye kunder og mere ADHD

March 30, 2023

Ny podcast er ude, om livet som Freelancer. I dag handler podcasten Chat-GTP, mere ADHD og nye kunder.

Jeg har længe tænkt på, hvordan jeg fortsat kan bidrage med min store viden om livet som Freelancer, og nu er jeg klar med en splinterny podcast til dig, der brænder for Freelancelivet. I dag er afsnit 7 ude og det handler om brugen af chat GTP som freelancer, hvordan jeg er landet i min nye ADHD hjerne, hvordan jeg har fået nye kunder og en hel masser andet.


Du kommer med ind i maskinrummet. Jeg deler ALT med dig. De sjove dage, de hårde dage, hvordan du sælger dig selv, dine pitch, bliver ved, tjener penge, får afslag og kommer op igen.


Jeg har haft ondt i hjernen efter jeg opdagede at jeg har ADHD og pludselig forsvandt det for 3 dage siden og jeg står helt og aldeles ny om empoweret. Hør hvordan i dagens afsnit og hvordan jeg har tænkt mig ikke at snuble i det, men bruge det som min force. Du kommer også til at høre, hvordan jeg er begyndt at bruge Chat-GTP (Og hvordan du kan bruge det) og et lille sneak peak af mit interview med forsker i kunstig intelligens ved Ålborg universitet Thomas Plough.


Dagens afsnit byder på masser af tips til din egen freelanceforretning....


Så lyt med, og ræk ud på ms@millespeak.dk hvis du har noget på hjerte.